E kontakti kokemuksia: Hauskaa vai Hukkaa?

E-Kontakti on suomalainen deittisivusto, joka on suunnattu vakavaa parisuhdetta etsiville henkilöille. Sivustolla on yli 400 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, joista suurin osa on yli 25-vuotiaita. E-Kontakti tarjoaa sekä maksullisia että ilmaisia palveluita. Ilmaisversioon sisältyy perustoiminnot, kuten profiilin luominen, hakuominaisuudet ja viestien vastaanottaminen. Maksullisessa versiossa on saatavilla lisää ominaisuuksia, kuten viestien lähettäminen ja vastaanottaminen.

E-Kontakti tarjoaa monipuoliset hakutoiminnot, jotka mahdollistavat kumppanin etsimisen esimerkiksi iän, asuinpaikan, harrastusten ja muiden ominaisuuksien perusteella. Sivustolla on myös käytössä tieteellisesti kehitetty yhteensopivuustesti, jonka avulla käyttäjät voivat löytää sopivan kumppanin.

E Kontakti Historia

E-Kontakti perustettiin vuonna 2009 ja se on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista deittipalveluista. Sivuston tavoitteena on auttaa vakavaa parisuhdetta etsiviä löytämään toisensa. E-Kontakti on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltään, jotka ovat löytäneet sivuston avulla elämänkumppanin.

E-Kontakti on osa Alma Mediaa, joka on yksi Suomen suurimmista mediayhtiöistä. Alma Media on listattu Helsingin pörssissä ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 260 miljoonaa euroa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sillä on toimipisteitä useissa eri maissa.

E Kontakti Käyttäjäkokemukset

Kun aloitin käyttämään E-kontaktia, minulla oli hieman epäilyksiä siitä, kuinka hyvin se toimisi. Kuitenkin pian huomasin, että sivusto on todella helppokäyttöinen ja siellä on paljon mahdollisuuksia löytää sopiva kumppani. Lisäksi E-kontakti 3 päivää tarjous oli erittäin hyvä etu.

Yksi asia, joka erottaa E-kontaktin muista deittisivustoista, on se, että siellä on paljon aktiivisia käyttäjiä. Tämä tarkoittaa sitä, että on todennäköisempää löytää sopiva kumppani verrattuna muihin sivustoihin.

Lisäksi E-kontakti tarjoaa monia erilaisia tapoja löytää sopiva kumppani, kuten hakutoiminnon ja erilaiset suodattimet. Tämä tekee siitä helppoa löytää henkilö, joka vastaa omia mieltymyksiä.

Toinen asia, joka teki vaikutuksen minuun, oli sivuston turvallisuus. E-kontakti tarkistaa kaikki profiilit manuaalisesti, mikä vähentää huijausten ja petosten riskiä. Tämä antaa minulle mielenrauhan, kun etsin sopivaa kumppania.

Yhteenvetona, E-kontakti on erinomainen deittisivusto, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia löytää sopiva kumppani. Sivusto on helppokäyttöinen, turvallinen ja siellä on paljon aktiivisia käyttäjiä. Suosittelen sitä kaikille, jotka etsivät vakavaa suhdetta.

E Kontakti Toiminta ja Ominaisuudet

E Kontakti Viestintä

E Kontakti tarjoaa käyttäjilleen monipuoliset viestintäominaisuudet, joiden avulla on helppo aloittaa keskustelu potentiaalisten kumppanien kanssa. Voit lähettää viestejä, tykkäyksiä ja hymiöitä sekä lisätä käyttäjiä suosikkeihisi. Saat myös ilmoituksia, kun joku tykkää sinusta tai lähettää sinulle viestin.

Viestien lähettäminen on helppoa ja nopeaa. Voit lähettää viestejä joko käyttämällä E Kontaktin omaa viestintäjärjestelmää tai vaihtoehtoisesti käyttämällä sähköpostia. Voit myös tarkastella aiempia keskusteluja helposti ja nopeasti.

E Kontakti Hakutoiminnot

E Kontakti tarjoaa käyttäjilleen monipuoliset hakutoiminnot, joiden avulla voit löytää helposti juuri sinulle sopivan kumppanin. Voit esimerkiksi hakea käyttäjiä paikkakunnan, iän, harrastusten ja muiden ominaisuuksien perusteella.

Hakutoimintojen avulla voit myös tarkastella käyttäjien profiileja ja kuvia sekä lähettää heille viestejä tai tykkäyksiä. Voit myös lisätä käyttäjiä suosikkeihisi ja seurata heidän toimintaansa sivustolla.

E Kontakti tarjoaa myös automaattisia ehdotuksia potentiaalisista kumppaneista, jotka perustuvat käyttäjän profiiliin ja hakukriteereihin. Tämä helpottaa sopivan kumppanin löytämistä ja säästää aikaa.

E Kontakti Turvallisuus ja Yksityisyys

E-kontakti on suomalainen treffipalvelu, joka tarjoaa turvallisen ja luotettavan alustan seuranhakuun. Sivusto käyttää erilaisia turvatoimia ja -protokollia, jotta käyttäjien yksityisyys ja tietoturva säilyvät aina suojattuina.

Yksi E-kontaktin tärkeimmistä turvatoimista on käyttäjän tunnistautuminen. Jokaisen käyttäjän on vahvistettava henkilöllisyytensä, jotta sivustolla ei esiinny väärinkäytöksiä tai huijauksia. Lisäksi sivusto käyttää salattua yhteyttä ja suojattua palvelinta, jotta käyttäjien tiedot eivät päädy ulkopuolisten käsiin.

E-kontakti on myös sitoutunut suojaamaan käyttäjien yksityisyyttä. Sivusto ei jaa käyttäjien tietoja kolmansille osapuolille ilman käyttäjän suostumusta. Lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus piilottaa profiilinsa ja valita, keiden kanssa haluavat kommunikoida.

Kaikista turvatoimista huolimatta on tärkeää, että käyttäjät itsekin noudattavat tietoturvallisuusohjeita. E-kontakti suosittelee käyttäjilleen, että he eivät jaa henkilökohtaisia tietojaan tuntemattomille ja että he käyttävät vahvoja salasanoja.

Kaiken kaikkiaan E-kontakti on luotettava ja turvallinen treffipalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden löytää seuraa tositarkoituksella.

E Kontakti Maksulliset Palvelut

Kuten monissa muissakin deittisivustoissa, myös E-kontaktissa on tarjolla maksullisia palveluita. Maksullisten palveluiden avulla käyttäjä voi parantaa mahdollisuuksiaan löytää juuri se oikea kumppani.

E Kontakti Premium Ominaisuudet

E-kontaktin maksullinen palvelu on nimeltään E-kontakti Premium. Premium-jäsenyys avaa käyttäjälle lukuisia uusia ominaisuuksia ja mahdollistaa tehokkaamman deittailun. Premium-jäsenenä pääset esimerkiksi näkemään, kuka on käynyt profiilissasi, ja voit lähettää viestejä myös niille käyttäjille, jotka eivät ole vielä itse ottaneet yhteyttä.

Premium-jäsenenä saat myös käyttöösi mahdollisuuden piilottaa profiilisi muilta käyttäjiltä, jos haluat esimerkiksi tutustua rauhassa vain tiettyihin henkilöihin. Lisäksi voit käyttää laajennettua hakua, joka mahdollistaa tarkemman kumppanin etsimisen esimerkiksi harrastusten ja kiinnostuksen kohteiden perusteella.

E-kontakti Premium -jäsenyys on saatavilla eri pituisina tilausjaksoina, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Muista kuitenkin, että maksulliset ominaisuudet eivät takaa sitä, että löydät heti unelmiesi kumppanin. On tärkeää muistaa, että deittailu vaatii aina myös omaa aktiivisuutta ja panostusta.

E Kontakti Asiakaspalvelu

Kun käytän E-kontakti.fi deittisivustoa, tiedän aina, että voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos minulla on kysyttävää tai ongelmia. He ovat aina ystävällisiä ja auttavat minua ratkaisemaan ongelmat nopeasti.

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 10-13 ja 18-23, joten minulla on aina mahdollisuus ottaa yhteyttä heihin, kun minulla on aikaa. Voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteessa info@e-kontakti.fi tai käyttää sivustolla olevaa yhteydenottolomaketta.

Yksi asia, josta pidän E-kontakti.fi asiakaspalvelussa, on se, että he vastaavat nopeasti viesteihin ja ovat aina valmiita auttamaan minua. Heidän asiakaspalvelunsa on myös suomenkielistä, joten minun ei tarvitse huolehtia kielivaikeuksista.

Jos minulla on ongelmia käyttäjätilini kanssa, voin aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. He tarkistavat kaikki profiilit käsin, joten voin olla varma, että sivustolla on vain aitoja käyttäjiä. Viestin lukeminen ja lähettäminen on sivustolla maksullista, mutta se on sen arvoista, koska E-kontakti.fi ylläpitää turvallista nettideittisivua.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen E-kontakti.fi asiakaspalveluun. He ovat aina valmiita auttamaan minua, kun minulla on kysyttävää tai ongelmia, ja heidän suomenkielinen asiakaspalvelunsa tekee kaiken helpommaksi.

E Kontakti Mobiilisovellus

Kun aloitin E-kontaktin käytön, huomasin nopeasti, että heillä on myös mobiilisovellus. Päätin ladata sen, jotta voisin käyttää palvelua helposti missä tahansa. Sovelluksen lataaminen oli helppoa ja nopeaa, ja se oli saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille.

Kun avasin sovelluksen ensimmäistä kertaa, huomasin, että se oli hyvin samanlainen kuin E-kontaktin nettisivusto. Kaikki toiminnot olivat käytettävissä, ja profiilin luominen ja muokkaaminen oli helppoa. Sovelluksen käyttöliittymä oli selkeä ja helppokäyttöinen, ja kaikki toiminnot olivat helposti löydettävissä.

Sovellus ilmoitti minulle heti, kun minulla oli uusi viesti tai kun joku oli käynyt katsomassa profiiliani. Tämä oli mukava lisä, sillä minun ei tarvinnut tarkistaa sähköpostia tai kirjautua sisään nettisivuille nähdäkseni, oliko minulla uusia viestejä.

Yksi sovelluksen parhaista ominaisuuksista oli sen helppokäyttöinen haku. Voit etsiä potentiaalisia kumppaneita monilla eri kriteereillä, kuten iän, sijainnin ja harrastusten perusteella. Tämä teki kumppanin löytämisestä paljon helpompaa ja nopeampaa.

Kaiken kaikkiaan E-kontaktin mobiilisovellus oli erittäin kätevä ja helppokäyttöinen. Se teki palvelun käytöstä paljon joustavampaa ja helpompaa, ja minun ei tarvinnut istua tietokoneen ääressä löytääkseni uusia kumppaneita. Suosittelen E-kontaktin mobiilisovellusta kaikille, jotka etsivät kumppania netistä.

E Kontakti Arvostelut

E-kontakti on suosittu deittipalvelu Suomessa, joka on erikoistunut pitkäkestoisten suhteiden luomiseen. Palveluun on luotu jo yli 350 000 deittiprofiilia, joten käyttäjämäärä on varsin suuri. Itse olen käyttänyt E-kontaktia jonkin aikaa ja haluan jakaa kokemukseni palvelusta.

E-kontakti on selkeä ja helppokäyttöinen sivusto, joka on suunniteltu erityisesti vakavaa suhdetta etsiville. Profiilin luominen on nopeaa ja helppoa, ja profiilin täyttövaiheessa kysytään paljon tietoja, joiden avulla palvelu pystyy löytämään sinulle sopivia kumppaniehdokkaita.

Palvelussa on myös mahdollista etsiä kumppaniehdokkaita hakukriteerien avulla, kuten esimerkiksi iän, asuinpaikan ja harrastusten perusteella. Tämä on erittäin kätevää, sillä voit rajata hakutuloksia tarkasti oman maun mukaan.

Yksi E-kontaktin parhaista puolista on sen turvallisuus. Palveluun kirjautuminen tapahtuu turvallisesti verkkopankkitunnuksilla, joten voit olla varma, että käyttäjät ovat aitoja henkilöitä. Lisäksi E-kontakti tarkistaa jokaisen uuden profiilin manuaalisesti, joten huijareiden mahdollisuudet ovat minimoitu.

Kaiken kaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen E-kontaktiin ja suosittelen sitä kaikille, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Palvelu on helppokäyttöinen, turvallinen ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia löytää juuri sinulle sopiva kumppani.

Usein kysytyt kysymykset

Onko E-kontakti maksullinen?

Kyllä, E-kontakti on maksullinen seuranhakusivusto. Voit kuitenkin rekisteröityä ilmaiseksi ja tutustua palveluun ennen kuin teet päätöksen tilauksesta.

Miten kirjaudun E-kontaktiin?

Voit kirjautua E-kontaktiin käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää uuden salasanan sähköpostiisi.

Miten peruutan E-kontaktin tilauksen?

Voit peruuttaa tilauksesi E-kontaktissa kirjautumalla sisään ja menemällä ”Oma tili” -osioon. Sieltä löydät peruutusohjeet.

Millaisia kokemuksia muilla on ollut E-kontaktista?

Monet käyttäjät ovat löytäneet E-kontaktista seuraa ja kertovat positiivisista kokemuksistaan. Voit lukea muiden käyttäjien kokemuksia E-kontaktista esimerkiksi E-kontakti.fi
 blogista.

Kuinka E-kontakti eroaa Tinderistä?

E-kontakti on suunnattu vakavampaa seuraa etsiville, kun taas Tinder on enemmän suunnattu lyhytaikaisiin suhteisiin ja deittailuun. E-kontaktissa on myös enemmän käyttäjiä, jotka etsivät pitkäaikaista kumppania.

Scroll to Top