Victoria Milan Arvostelu & Kokemuksia

Victoria Milan on Suomen ja koko pohjoismaiden ensimmäinen nettideittisivusto, joka on suunniteltu nimenomaan varatuille ihmisille. Useimmat deittisivustot on suunnattu sinkuille, mutta Victoria Milan tarjoaa salasuhdemahdollisuuksia naimisissa oleville, kihlatuille tai vaikka vain seurustelusuhteessa oleville täysi-ikäisille ihmisille. Netissä voi ylläpitää turvallisesti vaarattomia salasuhteita, ja hakea kenties uutta intoa omaan parisuhteeseen tai vaihtoehtoisesti parisuhteesta irtaantumiseen.

Tämä sivusto pyörittää deittiohjelmia täysin anonyymeinä. Tämä helpottaa salasuhteen ylläpitoa ja tekee siitä turvallisen kaikille osapuolille. Sivusto kehottaa rekisteröitymään anonyymillä, tunnistamattomalla nimimerkillä, josta ei selviä mitään henkilökohtaisia tietoja.

victoria milan

Sivustolle voi ladata oman profiilikuvan. Kannattaa kuitenkin ladata sellainen kuva, josta itseä ei tunnista. Myös tietyt korut, tatuoinnit tai vaatekappaleet saattavat olla sellaisia, joista käyttäjä voidaan tunnistaa. Sivuston kanssa tulee siis olla erittäin varovainen, mikäli salasuhteen haluaa pitää salaisena.

Victoria Milan – sivusto antaa mahdollisuuden rajata itselleen mieluinen suhde. Voit esimerkiksi rajoittaa yhteydenpidon vain Internetiin tai etsiä kenties liveseuraakin. Nämä kaikki ovat käyttäjän valittavissa profiilissa. Voit myös itse valita ketkä profiilisi tai kuvasi voivat nähdä ja voit hyväksyä jokaisen käyttäjän yksitellen.

Victoria Milan on Euroopassa suosiota kerännyt norjalainen treffisivusto niin naimisissa oleville kuin vakituisesti seurusteleville seikkailijoille. Tämä palvelu tarjoaa kanavan kohdata muita salaseuran etsijöitä flirttailuun tai romanttisiin tapaamisiin.

Kotisivut:Victoriamilan.com
Kenelle:Varatuille
Käyttäjiä:Yli 300 000
Toiminnot:AnonymousBlur, paniikkinappula, yksityiset kuvat, automaattinen uloskirjaus
Ilmainen kokeilukyllä
Hinta:alk. 35€ /kk

Victoria Milan tarjoaa salarakkautta anonyymisti

Kaikille yksi parisuhde tai avioliitto ei toimi ainoana fyysisenä suhteena vuodesta toiseen. Victoria Milanin selvitysten mukaan jopa 30% normaaleja nettitreffipalveluja käyttävistä parinhakijoista ovat itse asiassa parisuhteessa eläviä. Salasuhteita etsivien sivustolla valkoisiin valheisiin tai parisuhteen peittelyyn ei ole syytä, sillä suhteiden ulkopuoliset seikkailut ovat avoimesti Victoria Milanin käyttäjien mielessä.

Kohderyhmänsä vuoksi treffipalvelu korostaa toimintoja, jotka pitävät huolta käyttäjiensä yksityisyydestä. Laskutus hoituu huomaamattomasti ja profiilikuvat on palvelussa helppo tehdä tunnistamattomiksi. Henkilökohtaisten tietojen vaihdossa kannattaa myös muutenkin käyttää harkintaa. Tarkkoja perhetietoja tai työpaikkaa ei kannata tuntemattomille kertoa liian tarkasti. Myös tapaamisten suhteen kannattaa käyttää järkeä. Esimerkiksi ensimmäinen tapaaminen on hyvä järjestää paikkaan josta pääsee poistumaan helposti, mikäli kumppani ei vastaakaan odotuksia.

Profiilin luominen, hakutoiminnot ja hinnat

Profiilinluominen vie jonkin verran aikaa ja tapahtuu enimmäkseen valmiisiin kysymyksiin vastaamalta. Itse profiilin luominen on maksutonta, mutta ilmaisprofiilin ominaisuudet ovat varsin rajalliset. Ilmaisprofiililla voi kuitenkin tutustua muiden käyttäjien profiileihin ja saada paremman kuvan toisista käyttäjistä.

Kuten tyypillisesti seikkailunhaku sivustoilla, naisprofiililla ilmaistoimintoja löytyy enemmän. Miesprofiililla ilmaiseksi ei voi lähettää eikä ottaa vastaan viestejä, joten varsinaisten kontaktien ottoon tarvitaan maksullinen jäsenyys.

Yleisesti ottaen viestien lähettäminen, flirttailu ja chat-toiminnot kuuluvat maksulliseen jäsenyyteen. Maksullisista jäsenyyksistä voi valita kahdesta tasoluokasta. Perusjäsenyys maksaa 35 euroa kuussa ja premium-jäsenyys 60 euroa kuussa. Premium-palveluun kuuluu muun muassa tehostettu profiilinäkyvyys muille käyttäjille.

Victoria Milan-kokemuksia

Hakutoiminnon kautta voi etsiä mielenkiintoisia profiileja muun muassa iän, maan, kaupungin, pituuden, painon, ulkonäön, harrastusten sekä seksuaalisten mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Käyttäjäkokemuksiin perehtymällä saa vaikutelman, että naiset saavat huomattavan paljon viestejä ja yhteydenottoja. Myös monet mieskäyttäjät ovat kirjoittaneet saaneensa seuraa suhteellisen nopeasti oltuaan aktiivisia ja luotuaan hyvin tehdyn profiiliin. Miesten ja naisten profiileja sivustolla on lähes yhtä paljon, mies-profiileja n. 10 prosenttiyksikköä enemmän. Yhteensä suomalaisia käyttäjiä palvelussa on jo noin 75 tuhatta. Koska sivusto on kansainvälinen, voi salarakkaan hankkia myös ulkomailta, jolloin kiinnijäämisenkin riski on pienempi.

Jos tahtoo todella onnistua seuranhaussa, profiilin täyttämiseen kannattaa käyttää aikaa. Palveluun kirjautuessa osa profiileista pitää sisällään hyvin vähän tietoa, mikä ei innosta yhteydenottoon. Osa taas vaikuttaa tekaistuilta tai hupimielellä tehdyiltä. Hiukan tarkemmin selatessa löytyy myös todentuntuisia seikkailun etsijöitä eli ihan tavallisia naisia ja miehiä, joita kiinnostaa syrjähyppy ja flirttailu. Useimmat ovat lisänneet itsestään myös kuvan, mutta kasvot on yleensä käsitelty tunnistamattomiksi.

Victoria Milan -deittipalvelun erityispiirteet

  • Nettipalvelu suojaa käyttäjiensä yksityisyyttä sekä laskutuksessa että profiilikuvilla, jotka voi tehdä tunnistettamattomiksi
  • Naiset voivat hyödyntää monipuolisia työkaluja myös ilmaisprofiilissa ja palvelu on suunniteltu naisnäkökulmaa ajatellen
  • Huolellisesti tehdyllä miesprofiililla monet käyttäjät tuntuvat onnistuneet seuranhaussa
  • Sivuston selkeä rakenne ja toimivat työkalut tekevät nettideittailusta helppoa, tosin palvelun suomenkielinen osio on hiukan rajallinen
  • Victoria Milan-tilin poisto ja profiilitietojen lopullinen tuhoaminen on maksullista

Leave a Comment: