Sivustoja heille, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella

Etsitkö seuraa tositarkoituksella? Se oikea voi löytyä verkosta, jossa tarjontaakin on enemmän kuin kotipaikkakunnan lähipubissa.

Internetin välityksellä kumppanien etsiminen ei ole enää vain nörttien harrastus vaan nettideittalusta on tullut menevien sinkkujen ajanvietettä. Netistä on kuitenkin mahdollista löytää myös seuraa tositarkoituksella ja ehkäpä jopa se elämää suurempi rakkauskin.

Deittipalveluiden kautta on helppo etsiä samanhenkistä seuraa käyttäjien profiileissaan kertomien tietojen perusteella. Voit rajata hakuehtoja ja etsiä juuri sinulle sopivaa kumppania.

deitti arvostelu

Eliittikumppani

Eliittikumppani on deittipalvelu heille, jotka haluavat laadukasta seuraa. Sen nimi herättää ärsytystä joissakin, mutta he eivät olekkaan tämän palvelun kohderyhmää. Jos koet olevasi eliittikumppani, tai haet sellaista, kannattaa tämä sivusto kokeilla ensimmäisenä.

be2

Be2 Finland

Be2 on klassinen deittailusivusto, jolla etsitään yleensä hieman syvempiä suhteita. Iältään käyttäjät ovat keskimäärin hieman iäkkäämpiä, mutta myös nuorille voi löytyä laadukasta seuraa, varsinkin jos biletys ei ole juuri se sinun juttusi.

firstdate

Firstdate

Firstdate on nuoremmilla pohjoismaalaisille rakennettu treffisivusto, jonka tarkoitus on nimensä mukaisesta saada ihmiset ensimmäisille treffeille. Mitä sen jälkeen tapahtuu, se jää jokaisen omaan harkintaan.

50match

50MatchPlus

Myös hieman jo kokeneempaan ikään päässet ihmiset tarvitsevat seuraa, ja sitä varten on luoto 50 Match Plus. Se on deittipalvelu yli 50-vuotiaille, jotka haluavat löytää kumppanin netistä.

Easyflirt Arvostelu

EasyFlirt

EasyFlirtin kautta voit etsiä seuraa niin tositarkoituksella kuin myös lyhyemmäksikin aikaa. Lukuisia eri kommunikaatiovälineitä ja keinoja pitää yhteyttä. Sivuston tarkoitus on tehdä nettideittailusta hauskaa.

Suomen kaikki treffipalvelut ja deittisivustot esittelyssä. Tarjolla olevien deittipalveluiden määrä on suuri, katso parhaimpien deittipalveluiden kattavat esittelyt ja arvostelut ja löydä itsellesi sopivin treffipalvelu! Lue tästä kaikki deittisivustot esittelyineen ja arvosteluineen.

Painamalla palvelun nimeä saat luettua kattavan arvostelun kyseistä paikasta, jonka avulla sinun on taatusta helppo valita, onko tämä treffisivu juuri sellainen mitä etsit. Valikoimaa on paljon tänä päivänä, ja nämä ovat vain joitakin vaihtoehtoja. Ja jos etsit esimerkiksi enemmän sellaista yhden illan säpinää, kannattaa katsastaa mielummin nuo sivustot.

Mistä tietää onko toinen tosissaan?

Olet kenties tavannut hänet, joka vaikuttaa siltä oikealta. Olet itse vakavissasi kiinnostunut, mutta mistä tiedät onko deittisi tosissaan? Seuraa deittisi käyttäytymistä. Jakamaton huomio kertoo vakavasta kiinnostuksesta. Katsooko hän silmiin ja hymyilee vai räplääkö hän jatkuvasti puhelinta ja vilkuilee kelloa? Muiden vastakkaisen sukupuolen edustajien vilkuilu saattaa kieliä siitä, että deittisi etsii vielä muita vaihtoehtoja. Kuunteleeko hän juttujasi ja esittääkö hän jatkokysymyksiä? Muistaako hän asiat, joita olet hänelle kertonut?

Kiinnostuksen asteesta kertoo myös se, onko tapailemallasi deitillä sinulle aikaa. Jos hän on aina kiireinen kun sinä ehdotat jotain, voi olla, ettei hän ole oikeasti kiinnostunut muusta kuin seksistä. Jos toisesta on aidosti kiinnostunut, raivaa kyllä aikaa kalenterista yhteisille tapaamisille sekä vastaa puheluihin ja viesteihin. Huomaa kuitenkin, että jos deittisi haluaa saada sinut kiinnostumaan itsestään voi ajanpuutteessa olla kyse myös tietoisesta yrityksestä vaikuttaa etäiseltä, jotta sinä kiinnostuisit vielä enemmän.

Tarkkaile hänen puhettaan. Puhuuko deittisi vain itsestään vai kiinnostaako häntä aidosti sinun kuulumisesi. Ehdottaako hän tapaamisia? Mainitseeko hän vakavasta kiinnostuksesta kertovia asioita, kuten mitä voisitte tehdä ensi kesänä tai, että hän haluaisi vakiintua tulevaisuudessa. Vihjaako hän mitään siitä, että todella pitää sinusta?