Top 5 Parhaat Flirttailuvinkit

flirttailuvinkit

1. Ole sujut itsesi kanssa ja uskalla yrittää!

Flirttailun tärkein perusperiaate on, että jos ei uskalla yrittää, ei voi mitään saavuttaakaan. Ota positiivinen asenne ja ajattele myönteisesti. Itsevarmuus näkyy hyvin ulospäin ja tekee sinusta helposti lähestyttävän.

Jos pelkäät yrityksesi menevän pieleen niin ajattele, että todennäköisesti kohteesi on vähintäänkin imarreltu osoittamastasi mielenkiinnosta, vaikkei olisikaan sen enempää kiinnostunut. Vaikka deittiä ei syntyisi, niin toisen päivä voi olla kohtaamisen jälkeen parempi kuin ilman että olisit yrittänyt.

2. Pitkiä katseita

Hieman pidempi katsekontakti kiinnostavan ihmisen kanssa, ”murtaa jään”. Pyri siis katsekontaktiin ja jos saat katseeseesi vastauksen, hymyile, niin olet jo hyvässä alussa! Vältä kuitenkin tuijottamasta epäilyttävästi, jottei vastapuoli pidä sinua outona.

3. Kuinka avata keskustelu?

Kun katsekontakti on saatu ja lähestyminen on hoidettu, kannattaa tervehtiä henkilöä tilanteeseen sopivalla tavalla. Usein esimerkiksi pelkkä ’’Moi’’ toimii hyvin. Halutessaan voi miettiä jotakin persoonallisempaa ja kiinnostavampaa aloitustapaa, mutta korneja ja kuluneita iskurepliikkejä kuten ’’Käytsä usein täällä?’’ kannattaa ehdottomasti välttää. (Huom! Tämä vinkki pätee hyvin myös nettideittailuun!)

Tervehdyksen jälkeen voi kysyä toisen osapuolen mielipidettä jostain asiasta tai kommentoida vaikkapa jotakin yleistä liittyen siihen, missä olette tai mitä tapahtuu ympäristössä.

Oikeastaan sillä ei ole kovin paljon väliä mistä aiheesta keskustelun aloittaa. Pääasia on, että puhuu rennosti ja puhuminen sujuu luonnollisesti. Tärkeää on, että keskustelu kulkee eteenpäin, ilman liian pitkiä ja jäätäviä hiljaisuuksia.

Jos kohteesi on vähäänkään kiinnostunut, yrittää hänkin todennäköisesti keksiä puheenaiheita. Ei kuitenkaan heti kannata perääntyä, jos et saa vastakaikua. Jotkut saattavat olla hyvin ujoja ja vie hetken ennen kuin he uskaltavat jutella enemmän. Tarkkaile siis vastapuolen ruumiinkieltä: hymyileekö hän kiinnostuneesti?

4. Elekieli ja kosketus

Älä kokeile tätä repliikkiä- se ei todennäköisesti toimi

Puhuminen ja katsekontakti eivät välttämättä riitä, vaan tarvitaan myös oikeanlaisia eleitä ja ilmeitä. Jos olet kädet puuskassa tai käännät katseesi jatkuvasti toisaalle ikään kuin etsiäksesi pakotietä voi olemus näyttää ulospäin liian hermostuneelta ja vaivaantuneelta. Yritä rentoutua ja pyri pitämään kädet ja jalat rentoina näyttääksesi avoimelta.

Ilmapiiriä voi keventää keskustelun lisäksi pienellä kosketuksella hienovaraisesti olkapäähän, polveen tai hartioihin. Sopivassa tilanteessa pieni hipaisu luo tilanteeseen sopivaa tuttavallisuutta tiiviimpää tunnelmaa.

5. Käytöstavat kunniaan!

Pyri välttämään kaksimieliset asiat ja likaisemmat tarinat, joita olet kokenut elämäsi aikana. Liiallinen kovaäänisyys, toisten pilkkaaminen ja huomiota hakeva asenne ”floppaa koko tilanteen”. Suorat yhdyntään tai kosketteluun liittyvät asiat voivat myös pilata tilanteen, mikäli toinen vastapuoli ei ole samalla asenteella liikkeellä. Samaten kannattaa pohtia jo valmiiksi, etsiikö toinen osapuoli syvällistä suhdetta vai vain seksisuhdetta.

Leave a Comment: