Tekstaritreffit – Kuinka tutustua uusiin ihmisiin tekstarideiteillä

tekstaritreffit

On selvää, että ihmiset etsivät jatkuvasti uusia tapoja muodostaa romanttisia parisuhteita. Moni on suorastaan riippuvainen tietokoneesta sekä netin deittisivuista rakkauden löytymisen suhteen, mutta todellisuudessa vain harvat onnistuvat siinä – olkoon yleinen syy sitten välimatka tai valheellinen profiili. Tämän tähden moni onkin vaihtanut tekstarideittailuun, ja etsii rakkautta tai parisuhdetta sen kautta. Tuhannet sinkut hyödyntävät tekstarideitin helppoutta ja nopeutta pitäessään yhteyttä toisiin sinkkuihin.

Alta löydätkin muutamia hyviä vinkkejä sekä tekniikoita, joiden avulla rakkauden, juttuseuran tai vaikka jopa parisuhteen etsintä helpottuu huomattavasti:

  1. Mikäli olet liikkeellä tositarkoituksella, on hyvä panostaa omaan profiiliinsa. Kirjoita vilpitön ja mielenkiintoinen kuvaus itsestäsi, ja muista liittää mukaan selkeä ja tuore valokuva. Näiden avulla mahdollisuutesi saada viestejä kasvaa kohisten, ja avoimuus auttaa myös uskon valamisessa. Seksiä etsittäessa nousee kuvan merkitys taas suurempaan arvoon.
  2. Mikäli palvelu tarjoaa joitain lisäominaisuuksia, kuten kuvahymiöitä, vinkkauksia, flirttejä tai vastaavia, käytä niitä hyödyksesi kumppanisi viettelyssä. Näiden avulla pystyt viestimään olevasi oikeasti kiinnostunut.
  3. Älä kirjoita omaan profiiliisi liikaa henkilökohtaisia tietoja, kuten esimerkiksi kotiosoitettasi, työpaikkasi osoitetta, puhelinnumeroasi jne. Näitä tietoja kannattaa luovuttaa vasta myöhemmin, kun vastapuoli on osoittautunut luottamuksesi arvoiseksi. Tämä pätee erityisesti palveluissa kuten Victoria Milan ja Eliittikumppani.
  4. Mikäli todella pidät jostakusta, kannattaa alkaa suunnittelemaan tapaamista. Liian pitkäksi keskustelun venyttäminen ilman tapaamista voi antaa väärän kuvan sinusta, ja lopettaa muuten hyvin alkaneen suhteen.

Tekstarideitti on erittäin turvallinen tapa tutustua uusiin ihmisiin, sillä voit itse valita tarkoin mitä tietoja haluat toiselle paljastaa, minkälaista seuraa olet hakemassa ja minkälainen ihminen sinua voisi kiinnostaa. Kontaktit24 -palvelusta löydät satoja sinkkuja joille voit lähettää välittömästi viestiä ilman rekisteröitymistä!

Leave a Comment: