seuraajokaiselle.fi

Seuraajokaiselle.fi Arvostelu & Kokemuksia (2021)

CCDate.net eli nykyinen Seuraajokaiselle.fi sivusto palvelee suomalaisia seuranetsijöitä kummallakin kotimaisella kielellä. Tämä treffisivusto sopii niin seikkailijoille kuin pitkää parisuhdetta etsiville tai uuden ystävän etsijöille.

seuraajokaiselle.fi

Sinkku, ystävä, elämän kumppani tai todellinen rakkaus

SeuraaJokaiselle.fi on tuttu TV:stäkin, sillä tämä suhteellisen uusi deittisivusto on ollut esillä muun muassa eX-Sinkku ohjelmassa TV5:lla. Seuraajokaiselle on helppokäyttöinen ja luotettava 100 % suomalainen deittipalvelu, jonka kautta hankit nettitreffit mukavasti kotisohvalla istuen.

Kaikessa komeudessaan SeuraaJokaiselle on selkeä treffipalvelu, joka heti etusivullaan antaa helpot ohjeet seuran hakemiseen. Sinun tarvitsee vain klikata sukupuolesi, miltä alueelta haet seuraa ja Hae seuraa nyt! niin pääset katsomaan potentiaalisten treffikumppaneiden kuvia välittömästi. Voidaksesi ottaa yhteyttä toisiin käyttäjiin, tulee sinun tosin liittyä palveluun. Liittyminen on ilmaista ja ei sido sinua mihinkään.

Heti profiilin luomisen jälkeen voit chattailla ja tutustua tarkemmin muiden profiileihin. Tietojasi ei missään vaiheessa luovuteta eteenpäin, joten palvelun käyttäminen on 100 prosenttisen turvallista.

Seuran hakeminen käy kätevästi niin iän, sukupuolen kuin alueenkin mukaan. Palvelussa on yli 100 000 sinkkua, joten omalta alueeltasi löytyy varmasti potentiaalisia treffikumppaneita. Palvelussa on runsaasti käyttäjiä kaikista ikäryhmistä aina nuorista parikymppisistä keski-ikäisempiin ja iäkkäämpiin asti. Käyttistä löytyy runsaasti sekä miehiä että naisia.

Sivustolle rekisteröityminen tehdään puhelimella, joten valeprofiileita ei palvelusta löydy. Ilmaisella rekisteröitymisellä pääset kokeilemaan palvelua viikon ajan, jonka jälkeen voit valita, haluatko jatkaa palvelun käyttöä. Palvelun käytöstä ei laskuteta ikinä jälkikäteen, vaan kaikki mahdolliset ostot maksetaan välittömästi. Näin et ikinä saa palvelusta aiheettomia laskuja.

Nopea ja luotettava SeuraaJokaiselle.fi on hyvä valinta deittiseuraa kaipaavalle suomalaiselle. Jokaisen nettitreffailua harrastavan kannattaa ainakin kokeilla ilmainen kahden viikon jakso, joka ei velvoita mihinkään.

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen voit jatkaa palvelun käyttöä edullisesti joko 10, 30, 90 tai 180 päivän käyttöaikatilauksella.

Profiilin luominen onnistuu muutamassa minuutissa. Rekisteröitymiseen tarvitaan sekä sähköpostiosoite että matkapuhelinnumero, jonka kautta vahvistetaan käyttäjän rekisteröityminen tekstiviestikoodin avulla.

Esittelyteksti tulee kirjoittaa itse, mutta muuten profiilin luominen on varsin automaattista. Valitaan mistäpäin paria tai ystävää etsitään sekä toivottu ikähaarukka ja muut perustiedot. Myös motiivi eli seikkailu tai vakavamman suhteen etsiminen tulee kirjata profiiliin rekisteröityessä. Heti profiilin luomisen jälkeen käyttäjä voi tutustua muihin profiileihin ja alkaa chattailla toisten käyttäjien kanssa.

Seuraajokaiselle arvostelu

Hinta ja maksulliset toiminnot

Osa toiminnoista on maksullisia (web-viestien lähettäminen, flirttailu ja vieraskirjaan kirjoittaminen) ja näitä käyttääkseen profiilin luoja tarvitsee käyttöaikaa. Maksaminen toimii pre-paid periaatteella, ei kestolaskutuksella, joten varsinaisia laskuja Seuraajokaiselle ei lähetä. Tämän vuoksi kestosopimuksen irtisanomisongelmat eivät kosketa tämän palvelun käyttäjiä. Esimerkiksi 10 päivää käyttöaikaa maksaa 10€, mikä tekee euron päivässä. Maksaminen onnistuu tekstiviestillä, verkkopankissa, soittamalla, luottokorteilla tai Visa Electronilla.

Lisämaksusta voi lähettää tekstiviestejä (alk. 18,5 snt/kpl) tai yhdistää puheluita muille käyttäjille 36,9 snt/min).

Seuraajokaiselle kokemuksia

Jotkin käyttäjät ovat kokeneet chat-tilassa näytettävät (online-tilassa olevat) profiilit epäluotettaviksi. Muutama on kertonut oman profiilin saaneen chat-viestejä silloinkin kun he eivät ole olleet paikalla ja toisinpäin. Osa käyttäjistä on pitänyt palvelun viestintävälineitä tarpeisiinsa toimivina ja monipuolisina. Etenkin naisprofiililla yhteydenottoja on tullut riittävästi.

Turvallisuudesta ja käyttäjien yksityisyydestä huolehditaan hyvin. Rekisteröitymiseen tarvitaan puhelinnumero, joka auttaa tunnistamisessa, mutta käyttäjien yhteystietoja ei välitetä toisille käyttäjille. Mikäli käyttäjällä on pulmia sivuston kanssa, nopea asiakaspalvelu auttaa myös puhelimitse.

Seuraajokaiselle -deittipalvelun erityispiirteet

  • Ilmainen kokeilujakso ja kohtuullinen hinta
  • Nopeisiin kontakteihin toimiva chat-työkalu sekä netin kautta lähetettävät tekstiviestit
  • Kotimainen asiakaspalvelu joka auttaa myös puhelimitse joka päivä
  • Profiili on vaikea poistaa kokonaan, sulkeminen onnistuu kyllä
  • Pienemmillä paikkakunnilla saattaa olla vähän käyttäjiä

Liity Seuraajokaiselle jäseneksi tästä >>

Leave a Comment: