Ohjeita Deittiprofiilin laadintaan

Ilmoituksen kirjoittaminen on aivan oma taidemuoto. Vuosikymmenten ajan henkilökohtaisia ilmoituksia oli lehdissä ympäri maailman, ja ihmiset tuskailivat kuinka tehdä vaikutus parillakymmenellä sanalla. se oli vaikeaa, jopa lähes mahdotonta. Nykyään ilmoitukset ovat aivan erilaisia netin avustuksella, kun ne tehdään jollakin netin deittisivustoista. Vaikka sanojan määrää ei tarvitse miettiä, ilmoituksen tekeminen ei silti usein ole helppoa. Näiden vinkkien avulla toivottavasti edes hieman helpompaa.

deittiprofiili

Täytä profiilisi kokonaan. Ja tällä tarkoitan täysin kokonaan, älä jätä mitään tyhjäksi. Ole myös tarkka kuvauksessa. Ei ole mitään ärsyttävämpää kuin selata profiileja, ja ihmisen vastaukset ovat joka kysymykseen "kysy multa". Kerro asioista laajasti, kattavasti, tarkasti ja mielenkiintoisesti.

Lisää valokuvia profiiliisi. Jäsenet, joilla on kuvia profiilissaan, saavat vastauksia tutkimusten mukaan n. 10 kertaa kuvattomia useammin. Kaikkihan eivät tietysti ole mitään valokuvamalleja suoraan, mutta kuva kannattaa silti lisätä. Jokin kuva on paljon parempi kun ei kuvaa ollenkaan.

Jos profiilin täyttö tuntuu äärimmäisen vaikealta, kokeile nettisivustoja jotka auttavat sinua täyttämään profiilin jo valmiiksi kysymällä sinulta kysymyksiä jo rekisteröinnin yhteydessä. Näitä ovat ainakin E-kontakti ja Eliittikumppani, sekä jossakin määrin myös Victoria Milan.​

Älä ole agressiivinen tai tyly ilmoituksessa. Jos huumorintajusi on esimerkiksi sarkastinen, kannattaa jättää sen käyttö vähemmälle. Anonyymiä ilmoitusta selatessa tulee helposti väärinkäsityksiä.

Älä kuvaile etsimääsi ihmistä liian tarkasti. Kaikkihan etsivät sitä oikeaa, mutta vain harvat vastaavat ilmoitukseen joka vaikuttaa työpaikkailmoitukselta.

Pitäydy aina totuudessa, mutta korosta parhaita puoliasi. Esimerkiksi jos sanot, että olet yksinäinen eikä sinulle ole paljon ystäviä, et luultavasti löydä uusiakaan ystäviä. Voit esimerkiksi korostaa että olet individualistinen ihminen.

Jos olet intohimoinen jotain asiaa kohtaan, älä yritä piilotella niitä. Jos tykkäät bilettää, sano se. Jos olet uskonnollinen ihminen, sano se. Ole oma itsesi.

Älä esitä että olet valmis lentämään maailman toiselle puolelle tapaamaan henkilöä, jos et oikeasti ole tähän valmis. Tästä ei ole hyötyä kenellekkään, ei edes sinulle.

Yritä aina vastata ihmisten viesteihin nopeahkosti, ei viikkojen kuluttua. Jos olet tosissasi etsimässä seuraa, vastaa myös viesteihin tosissaan.

Ole kärsivällinen, oikean ihmisen löytäminen nettideitistä saattaa viedä aikaa. Loppujenlopuksi, on vain yksi ihminen jonka haluat tavata. Usein sinun täytyy puhua monille ihmisille ennen sopivan ihmisen löytymistä.

Ajattele positiivisesti, ja jatka positiivisesti ajattelua. Parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia, mutta sinun täytyy kuitenkin löytää ne ensin!

Leave a Comment: