Naisia miehille – Millainen on naisen näkökulma nettideittailuun?

Mistä voi mies löytää itselleen naisen, jonka kanssa jakaa ilot ja surut? Eräs suosittu vaihtoehto on nykyään netti, ja sen lukuisat deittisivustot. Netistä onkin jo moni mies löytänyt itselleen naisen, ja yhä useammat parit löytävät toisensa nykyisessä kiireessä helpoiten netin kautta.

Jos haluat kuitenkin hurmata naisia netissä paremmin kuin muut miehet, auttaa jos tiedät mitä he sieltä etsivät. Tässä kirjoituksessa jaan nimettömänä pysyvän naisen mielipiteen nettideittailun maailmasta. Lukemalla sen, ja erityisesti rivien välistä, saat aika hyvän kuvan mitä naiset ajattelevat nettideiteistä, ja saat etuaseman moniin muihin miehiin verrattuna.​

Naisen näkökulma nettideittailuun​

Kun nainen etsii miestä, minusta on tärkeää että mies on hauskaa seuraa, huumoria löytyy ja elämäniloinen. Ei tuohdu jos minulla sattuu olemaan huono päivä ja saatan tiuskia menemään vähän liiankin innokkaasti. Mies ei mieluiten saisi olla sellainen pinnallinen pitkästyttävä henkilö joka on elämäänkin pitkästynyt.

Sen takia internet deittailu on hyvä vaihtoehto koska saat tutustua ihmiseen henkisesti, tällä tavalla karsitaan heti pinnalliset ihmiset pois kosialistalta koska pinnalliset ihmiset yleensä panostavat ja luottavat liikaa siihen että ulkokuorella saavat haluamansa, eli sinut.

Internet treffi systeemi on siitä kiva että ne mahtavat ihmiset jotka useasti ovat liian ujoja juttelemaan livenä, juttelevat avoimesti chättien kautta. Netin kautta käytynä keskustelu ei jäädy eikä tule sellaista kiusaantunutta hiljaisuutta koskaan! Tämä on yksi parhaimmista asioista joita ei koe muun kautta kuin internetin kautta.

naisia miehille

Siksipä esittelen teille rakkauden nälkäisille naisille seuraavan!:

Maailman parhain skandinaavinen treffisivu! Heillä on takuut ja kaikki että varmana voit hyvissä mielin todeta että TÄMÄ se on, nainen etsii miestä tai sitten pelkästään yhdenillan juttua, seksiseuraa.

Laitat kaikki tietosi ja täyttelet mitä pitää, voit alkaa etsimään sitä maailman ihaninta ja sinulle räätälöidyintä miestä mitä maa päällään kantaa. Saat helposti löydettyä pituudesta painoon, silmien värit ja uskonlahkot... Kataloogi miehistä parin napin painnalluksella ja kaikki etsivät seuraa!

Kaikki ystävättäreni ovat käyttäneet sivuja ja ovat olleet iloisia tuloksista, aina ollut säpinää omilta paikkakunnilta ja jopa muualtakin skandinaaviasta! 😉 Ystävälläni oli hurja romanssi norjalaisen lohenpyyntäjän kanssa, nyt käy parin kuun välein norjassa viettämässä aikaa tämän miehen kanssa maalatussa maisemassa...

Parhainta varmaan siinä on kun nainen etsii miestä on se että aina on joku.. oli se sitten miellyttävä tai vastenmielinen ihminen, eli ei tarvitse pelätä sitä ettäkö joutus olemaan yksin koko elämäänsä, ei todellakaan!

Jos olet parantamaton romantikko, voit juuri jotain tälläistä ulkomaan reissuja viettää, sovit treffisivun kautta tapaamisesta ja lennät lomillasi sinne... Elämän suurin huume on romanssi!

Leave a Comment: