treffit helsingissä

Mitä tehdä treffeillä Helsingissä?

Treffit Helsingissä sovittu? Ei hätää. Pääkaupunkimme tarjoaa monia mahdollisuuksia treffeihin. Lue tästä vinkit Helsingin parhaista treffipaikoista ja suuntaa deitille Helsinkiin.

Baarit ja terassit

Ei ehkä kauhean romanttinen valinta, mutta toisaalta rento vaihtoehto. Pari lasillista niin juttukin alkaa luistaa. Tai jos ei, niin aina voit paeta paikalta. Kesällä viihtyisä terassi on ehdottomasti parempi vaihtoehto.

Elokuviin

Elokuvat ovat varsin perinteinen valinta treffeille. Helsingistä löytyykin teattereita joka makuun. Tennispalatsin ja Lasipalatsin suurten salien lisäksi tarjolla on myös pienempiä ja tunnelmallisia elokuvateattereita kuten Maxim.

Hohtokeilausta

Hohtokeilausta on tarjolla ainakin Kampin kauppakeskuksessa. Kampin keilahalli & Bar sijaitsee 4. kerroksessa ja keilaamaan pääsee klo 14 alkaen. Ratoja on 12.

Kaivariin kävelylle

Kesäisin kannattaa suunnata Kaivariin merenrantakävelylle ja jäätelölle. Kävellessä on hyvä jutella ja tutustua paremmin.

Kasvitieteellinen puutarha

Kasvitieteellinen puutarha on rauhallinen treffipaikka Kaisaniemessä. Portit ovat auki klo 20 asti.

Korkeasaari

Lautalla Korkeasaareen ja eläimiä katsomaan. Korkeasaareen pääsee vesibussilla Kauppatorilta sekä Hakaniemestä.

Linnanmäki

Jos ei uskaltaudu kaikkein hurjimpiin laitteisiin, voi aina ostaa vaikka hattarat tai ihailla maisemia maailmanpyörästä. Löytyypä alueelta myös Sealife, jossa on mahdollisuus ihailla värikkäitä kaloja.

Luistelemaan

Rautatientorin luistinrata eli Jääpuisto on talvisin varmasti yksi romanttisimmista treffipaikoista Helsingissä varsinkin illalla kun kaupungin valot loistavat ja taustalla soi musiikki. Pääsylipun hinta on 6€ ja jos omia luistimia ei ole mukana, niitä on mahdollisuus vuokrata hintaan 5€.

Minigolf

Minigolf sopii hyvin treffiohjelmaksi, sillä pelatessa on mahdollisuus keskustella ja samalla on jotain tekemistä. Juttuakin on usein helppo keksiä ainakin minigolfiin liittyen. Helsingissä pelaamaan pääsee ainakin Eiran rannan minigolf-radalla.

Piknikille

Hyviä piknik-paikkoja Helsingissä ovat esimerkiksi Suomenlinna (aurinkoisella ja tyynellä säällä), Kaivopuisto ja Eiranranta sekä Esplanadin puisto.

Ravintolat ja kahvilat

Ravintoloita ja kahviloita Helsingistä löytyy varmasti joka lähtöön. Etsi juuri omille treffeillesi sopiva ravintola osoitteesta www.eat.fi. Ravintola Tornista on hyvät näkymät kaupungin ylle ja kesällä on kiva kahvitella esimerkiksi Esplanadin puiston reunalla.

Taidetta

Taisteesta kiinnostuneille hyvä vaihtoehto on nykytaiteen museo Kiasma ja jos puheenaiheita on vaikea muuten keksiä niin aina voi keskustella taideteoksista.

Seuraa Netistä

Helsinkiläiset muodostavat myös ison osan monien treffisivustojen kävijöistä, joten helsinkiläisten kannattaa tarkistaa myös näiden sivustojen tarjonta. Erityisen paljon helsinkiläisiä löytyy Eliittikumppanista ja E-kontaktista. Samaten tarjonta mm. Tinderissä on melko laajaa, ja se onkin hyvin suosittu palvelu nuorten keskuudessa.

Leave a Comment: