yli 50 vuotiaiden deittailu

Löydä uusi rakkaus 50-vuotiaana

Nettideittailu ei ole enää vain nuorten aikuisten suosima tapa löytää seuraa. 50 vuoden iän ylittäneiden osuus dettipalveluiden käyttäjistä on kasvussa.

Viisikymppiset ovat ottaneet netin treffipalvelut omakseen

Deittipalveluiden 50-vuotta täyttäneiden keskuudessa saavuttaman suuren suosion taustalla saattaa olla, että monelle iskee ns. keski-iän kriisi tai 50-villitys, jonka seurauksena pitkä ja laantunut parisuhde laitetaan vaihtoon. Moni ajattelee, että jos sitä vielä tässä elämässä haluaa jotakin muuttaa tai kokea uutta, se on tehtävä nyt. Lapset ovat jo aikuisia ja lähdetään toiselle kierrokselle. Avioerojen yleistyessä keski-ikäisiä tai keski-iän ylittäneitä sinkkuja onkin markkinoilla aiempaa enemmän ja lähes jokainen heistä olisi valmis deittailuun ja suurin osa deittailee. Tämä on hyvä uutinen sinulle, jos olet viidenkympin saavuttanut sinkku ja haluat löytää uuden rakkauden tai muuten vain seuraa osaksi arkipäiviäsi.

Koskaan ei ole liian vanha kokeakseen rakkautta

Joissakin tapauksissa jo suhteen aikana saatetaan piristystä hakea salasuhteista tai rakastajista. Varatuille suunnatut deittipalvelut kuten Victoria Milan ja Ashley Madison ovat kasvattaneet suosiotaan Suomessakin.

Monella on kuitenkin halu löytää uusi vakava ja toimiva parisuhde loppuelämäksi. Deittisivustot ovat haistaneet markkinaraon ja tähän tarpeeseen vastaamaan on perustettu 50 vuotta täyttäneille suunnattuja aivan omia deittipalveluita, kuten 50plusmatch. Samaten eräs Suomen suosituimmista deittisivustoista, E-kontakti on erityisen suosittu juuri yli 50-vuotiaiden keskuudessa. Yli 50 vuotiaat ovatkin selvästi löytäneet nettideittailun, ja ottaneet sen omakseen.

Ja jos etsit vakavampaa suhdetta ja hieman laadukkaampaa seuraa, on yli 50 vuotiaille tarjolla paljon vaihtoehtoja myös Eliittikumppanissa.

Joskus deittailun aloittaminen uudelleen voi olla vaikeaa ja treffipyynnön saadessaan iskee paniikki. Jokaisella on kuitenkin oikeus rakkauteen, vaikka olisi jäänyt leskeksi, edellinen suhde olisi ollut vaikea tai kokisi olevansa jo liian vanha. Vaaditaan vain hieman rohkeutta ja uusi onni voi löytyä yllättäen. Ja vaikka tosirakkautta ei heti löytyisikään, piristävät uudet sosiaaliset kokemukset arkea ja nostavat mielialaa. Kaikki eivät välttämättä pitkän liiton jälkeen edes halua enää uutta samankaltaista avioliittoa tai avoliittoa, mutta silti he kaipaavat toisinaan seuraa, yhteisiä jaettuja kokemuksia sekä sitä, että on joku kenelle soittaa.

Miten 50-vuotiaat eroavat deittailijoina nuoremmista?

50-vuotiailla on jo elämänkokemusta ja pitkiä suhteita taustalla, joten heille on kehittynyt ymmärrys siitä, mitä elämältä ja parisuhteelta haluavat. He tietävät mitä ovat hakemassa ja ymmärtävät realiteetit. Tämä auttaa luomaan ja ylläpitämään pidempiaikaisia ja toimivia suhteita.

Yli 50-vuotiaille miehille tärkein parinvalintakriteeri ei ole enää naisen ulkonäkö, vaan muut ominaisuudet, kuten luonne, yhteiset kiinnostuksen kohteet ja arvot sekä älykkyys kiinnostavat enemmän kuin nuorempana. Monille 50 vuotiaille naisille on tärkeää itsensä toteuttaminen ja he ovat myös itsevarmoja deittailun suhteen.

Leave a Comment: