vinkkejä deittailuun

Kymmenen hyvää vinkkiä deittailuun

Tässä artikkelissa on keräämämme kymmenen hyvää vinkkiä deittailuun. Jos et ole harrastanut ihmeellisemmin treffejä aikaisemmin, kannattaa erityisesti lukea ohjeita. Kenelläkään meistä ei ole valmista kaavaa deittailuun, mutta vinkin auttaat. Usein ulkonäöllisesti kauniit ja komeat tuskailevat rakkkausasioiden kanssa muita pahemmin. Nämä vinkit on suunattu kasvokkain tapahtuville treffeille, mutta niitä voi hyvin soveltaen käyttää myös vaikka deittisivustoillakin. Vinkin on myös enemmän suunattu tositarkoituksella tapahtuvaan etsintään, ja eivät aina sovi sellaisenaan kuin etsitään yhden illan säpinää.

  • Valmistaudu treffeille. Jos oikeasti haluat onnistua deittailupelissä, päätä ketä etsit, ja valmistaudu olemaan sitoutunut treffailemaan. Puolivillainen asennoituminen ei toimi. Valmistaudu myös pettymyksiin ja älä ota deittailu aivan liian vakavasti.
  • Pistä myös muu elämä kuntoon. Aloita uuden ihmisen etsiminen. Liity kuntosalille, lue terveyslehtiä, laita itsesi kuntoon ja laihduta jos on tarve. Pistä hiusmallisi uuteen uskoon tai ainakin kuntoon, jokin kauneushoitokaan ei ole haitaksi. Vaikka tämä ei välttämättä auta toisen ihmisen etsinnässä, olet itsevarmempi.
  • Lähde shoppailemaan ja osta uusia vaatteita, tai vaihda vaikka kokonaan lookiasi. Pistä ulkoasu kuntoon. Älä kuitenkaan mene aivan yli asiassa, pysy omana itsenäsi! Mutta vanhat kuluneet farkut ja villapaidat voi toki heittää pois. Ihmiset arvostavat tyylikästä ulkonäköä.
  • Aseta itsellesi selvät tavoitteet nettitreffailun suhteen. Näätkö itsesi naimisissa olevana ihmisenä kahden vuoden kuluttua? Jos näet, toimi sen mukaan. Jos taas otat asian rennommin, kysy itseltäsi rehellisesti miksi deittailet. Jos etsit pelkästään sänkyseuraa, varmista myös että deittailemasi ihmiset tietävät tämän.
  • Paranna itsevarmuuttasi. Osallistu tapahtumiin jotka nostavat itsevarmuuttasi, ja vältä ystäviä jotka saattavat antaa negatiivista palautetta (esimerkiksi sinkkuna olemisesta kuittailevat naimisissa olevat parit).
  • Valitse deittailemasi ihmiset niin, että mahdollisuutesi ovat hyvät. Valitse ihmisiä jotka ovat suurinpiirtein samalla tasolla kanssasi - ei liian alas, mutta ei myöskään liian ylös. Fakta on se, että ihmiset arvostavat koko pakettia. Jos etsit huippumallinaista tai -miestä, saatat joutua pettymään.
  • Mene paikkoihin jossa saatat tavata sinua kiinnostavia ihmisiä, olkoon vaikka teatteria, baareja, urheilutapahtumia. Ihan mitä vaan.
  • Lopeta deittailu välillä pieneksi ajaksi, jos homma ei suju tai sinua alkaa kyllästyttämään. Akkujen lataaminen välillä auttaa.
  • Nauti treffeistä treffeinä. Uusien ihmisten tapaaminen ja sosialisoituminen on hieno asia. Vaikka teistä ei välttämättä tule koko elämänaikaisia kumppaneita, saatat löytää uskomattoman hyviä ystäviä.
  • Älä koskaan ole "liian saatavissa". Ihmiset pitävät mysteerisyydestä ja ihmisen "jahtaamisen" jännityksestä. Mutta ole myös saatavissa, jos toinen ihminen näin haluaa.

Leave a Comment: