kuinka pyytä naista ulos

Kuinka pyytää naista ulos? 5 vinkkiä

Aina ei huvita etsiä naista nettideittailun lomassa, vaan voi tulla into jalkautua ihan ulkomaailmaan. Toisaalta mahdollista on myös, että arkielämän lomassa vastaan tulee nainen, jonka kanssa olisi ihan käydä treffeillä. Näitä tilanteita varten olemme luoneet tämän oppaan siitä, miten naista kannattaa oikein pyytää ulos.

Moni näistä vinkeistä pätee myös, kun etsit naista treffisivulta. Pienellä järjenkäytöllä älyät varmasti nopeasti, toimiiko vinkki paremmin baarissa vai vaikka E-kontaktissa.​

1. Tee taustatyötä

Aivan ensimmäiseksi kannattaa yrittää selvittää onko tavoittelemasi nainen vapaa vai varattu. Tarkkaile naisen käytöstä ja sitä näkyykö hänen seurassaan miehiä. Mistä nainen puhuu ystäviensä kanssa? Juttele naisen kanssa ja kuuntele mainitseeko hän mitään parisuhteeseen viittaavaa. Voit myös kysyä asiaa suoraan, mutta usein kysymys kannattaa esittää sen jälkeen kun on hieman juteltu ensin.

2. Älä pistä kaveria asialle

Älä missään nimessä laita kaveria asialla. Se paljastaa naiselle, että olet epävarma ja naisen kiinnostus lopahtaa samantien. Naiset pitävät yleensä itsevarmoista miehistä. Kavereita voi kyllä käyttää yleiseen tiedusteluun siitä, olisiko nainen mahdollisesti kiinnostunut, mutta tälläiset kysymykset ovat helposti läpinäkyviä ja siksi onkin parasta kysyä asiaa suoraan itse. Lisäksi jos laitat kaverin asialle, voi vahingossa käydä myös niin, että nainen kiinnostuukin hänestä.

3. Ehdota jotain konkreettista

Treffipyyntö kannattaa esittää sellaisessa muodossa, että ehdottaa jotain konkreettista yhteistä tekemistä. Jos kysyt vain Lähtisitkö kanssani ulos? tai Lähetkö treffeille? kasaa kysymyksen asettelu helposti paineita. Siksi voi olla parempi kysyä esimerkiksi näin Olen jo pitkään halunnut käydä *täydennä itse*. Lähetkö mun kanssa *tapahtuma/paikka/jne.?

4. Älä tee kymyksestä maailman suurinta asiaa

Esitä kysymys rennosti ja itsevarmasti äläkä hermoile. On tärkeää esittää kysymys selkeästi ja ymmärrettävästi, jotta vältyt hämmentävältä tilanteelta. Jos vastaus on kieltävä, ei hätää. Muista, että meri on täynnä kaloja ja kysymällä saa kokemusta eikä ensi kerralla kysyminen enää jännitä yhtä paljon. Todennäköisesti nainen on vähintään imarreltu treffipyynnöstä, vaikkei treffeille lähtisikään. Ei siis kannata pelätä nolaavansa itsensä.

5. Näin tulkitset vastauksen

Naisia voi olla vaikea tulkita. Treffipyyntöön vastatessa kyllä tarkoittaa yleensä kyllä ja ei tarkoittaa ei, mutta mitä tarkoittavat ne muut vastaukset kuten ehkä, mulla on vähän kiireitä.. tai en oikein tiedä? Ehkä-vastaus saattaa kertoa epävarmuudesta tai siitä, ettei nainen osaa kieltäytyä suoraan. Nainen voi olla ujo, epävarma kiinnostuksestaan tai hämmentynyt siitä mitä oikein aiot. Kiireisiin vetoaminen tarkoittaa joko todellisia kiireitä tai sitten nainen yrittää sivuuttaa kysymyksen. Jos nainen vetoaa kiireeseen, jätä pallo hänelle. Kiinnostunut nainen ottaa todennäköisesti asian uudelleen puheeksi itse. Jos et saa vastausta ollenkaan, voi olla että et ole esittänyt kysymystä riittävän selvästi tai sitten se yritetään sivuuttaa.

Leave a Comment: