Firstdate Arvostelu & Kokemuksia

Firstdate Finland on mahtava treffipalvelu, joka kilpailee aivan maailman parhaiden kärkikastissa. Sivustolla on suomalaisia käyttäjiä jo tuhansittain, eikä ihme, sillä Firstdate tarjoaa kaikille kultajäsenilleen 100 prosentin treffitakuun!

Kultajäsenet

firstdate finland

Kultajäsenyys on erinomainen valinta sinulle, joka haluat käyttää vähän rahaa ja varmistaa, että varmasti saat kontakteja. Kultajäsenille tarjottava 100 prosenttinen treffitakuu tarkoittaa sitä, että saat 100 % rahasi takaisin jos et ensimmäisen 6 kuukauden aikana tapaa ketään.

Jopa yli 70 prosenttia kultajäsenistä löytää seuraa!

Jos olet vielä epäileväinen, voit kokeilla kultajäsenyyttä ilmaiseksi 24 tuntia ennen sen hankkimista! Mikäli päätät hankkia jäsenyyden, maksaa se vain 19,90 euroa kuukaudessa – mutta alkuun saatat saada sen alennettuun erikoishintaan!

Firstdate on kokonaisuudessaan erittäin helppokäyttöinen deittisivusto, josta voit oikeasti löytää vakavan suhteen tai miellyttävää treffiseuraa. Profiileja on runsaasti ja kuvia vielä runsaammin.

Kaiken muun hyvän lisäksi FirstDatea kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Kehitystyössä kuunnellaan asiakkaita ja heidän mielipiteitään. Jos siis keksit jonkun oikeasti fiksun lisäyksen tai korjauksen, saatat hyvinkin saada mielipiteesi kuulluksi.

Voit toimia sivustolla anonyymisti juuri niin kauan kuin haluat.

Jos siit haluat valita hyvän sivuston oikeasti mielenkiintoisen suhteen etsimiseksi, Firstdate Finland on sellainen!

Leave a Comment: