Eliittikumppani Arvostelu ja Kokemuksia

Eliittikumppani on deittipalvelu, jolla pyritään laadukkaaseen parinhakuun. Ehkä hieman provosoivan nimensä mukaan TV-mainoksistakin tuttu Eliittikumppani -palvelu pyrkii tavoittamaan hyvin koulutettuja sinkkuja sekä työssään menestyviä parisuhteen etsijöitä. Palvelu käyttää pitkää persoonallisuustestiä toisilleen sopivien käyttäjien Matchmaking-profiloinnissa. Deittisivusto tarjoaa monia mahdollisuuksia lähestyä sopivia ehdokkaita, muun muassa lisäkysymyksiä lähettämällä.

Rekisteröityminen

eliittikumppani

Palveluun profiilin luominen on ilmaista, mutta ilman maksullista osioita treffikumppaneihin tutustumisessa ei pääse kovinkaan pitkälle.

Rekisteröityessä kannattaa varautua täyttämään parin sadan kysymyksen persoonallisuustesti, jonka perusteella palvelu etsii persoonallesi sopivia ideaalikumppaneita. Kysymykset ovat asiallisia, mutta vaativat aikaa suurin piirtein tunnin verran. Ne liittyvät laajalti persoonallisuuteen, aktiivisuuteen ja mielenkiinnonkohteisiin.

Ilmaisprofiili vai maksullinen

Kun profiilin on luonut, sähköpostiviestejä profiilistasi kiinnostuneilta alkaa valua hurjalla vauhdilla. Kiinnostuksen ilmaisuja tai lisäkysymyksiä voi tulla jopa kymmeniä päivässä. Viestien määrään voi vaikuttaa käyttäjäasetuksissa.

Jotta voi nähdä profiilien valokuvat, pystyy yhteydenpitoon sekä näkee omassa profiilissa vierailleet henkilöt, käyttäjän tulee hankkia maksullinen jäsenyys (Premium tai Premium-Plus). Yhden kuukauden jäsenyyden kuukausihinta on 40 euron tienoilla, kun taas vuosimaksulla hinta tippuu alle 15 euroon kuukaudessa.

Profiilissasi vierailleista henkilöistä saat erillisen sähköpostiviestin. Viestintä palvelusta onkin aktiivista, mutta asiallista. Palvelu opettaa kädestä pitäen luomaan mielenkiintoa herättävän profiilin ja antaa monia mahdollisuuksia lähestyä potentiaalisen tuntuisia kumppaneita lisäkysymyksillä.

Persoonallisuustestin perusteella oikea kumppani

Toisin kuin monessa muussa deittipalvelussa Eliittikumppanin käyttäjänä ei pääse selaamaan kaikkia palvelussa olevia profiileja vapaasti. Sen sijaan matchmaking-algorytmi ehdottaa jäsenelle useampia testin mukaan sinulle sopivia kumppaneita ja käyttäjän tehtäväksi jää joko hylätä tai hyväksyä mahdolliset kumppanit kommunikaation aloittamiseksi.

Tämän vuoksi persoonallisuustestiin kannattaa suhtautua vakavasti, jotta varmasti saa määritettyä oikeanlaiset kriteerit parinhakuun sekä pystyy antamaan oikeanlaisen kuvan itsestään muille kumppaninetsijöille.

Ehdotettujen profiilien ikä- ja maantieteellinen jakauma vaikuttaa suurin piirtein halutunlaiselta. Suurin osa yhteydenotoista ovat automaattisia: joko kuva pyyntöjä, lisäkysymyksiä tai hymyjä. Miesten profiileja pääsee vilkaisemaan ilmaisosiossa, mutta kuvan näkeminen tai vastaaminen vaatii premium-jäsenyyttä. Varsinaisia itse kirjoitettuja yhteydenottopyyntöjä ei tullut lainkaan.

Henkilöllisyyden varmentaminen ja profiilin poistaminen

Premium-käyttäjänä pystyt näkemään kuvat, profiilisi vierailijat sekä olemaan rahattomasti yhteydessä mielenkiintoisiin deittikumppaneihin. Premium-plus jäsenyyteen kuuluu yksityiskohtaisempi persoonallisuusprofiili sekä profiilin luojan henkilöllisyyden tarkastus. Hieman rahaa sijoittamalla, mahdollisuus vakavasti otettavaan deittailuun onnistuu tämän palvelun kautta turvallisesti.

Palvelu ohjaa käyttäjiään eteenpäin selkeillä ohjeilla, joten sopii myös sellaisille, joille deittimedian käyttö on tuntematonta tai muuten vaan epävarmaa.

Profiilin poistaminen onnistuu helposti käyttäjätili-valikon kautta. Mahdollista premium-jäsenyys aikaa, jonka käyttäjä jättää käyttämättä ei hyvitetä. Profiilin poistaminen on peruuttamaton toimenpide, eikä sitä voida palauttaa.

Eliittikumppani -deittipalvelun erityispiirteet

    • Pitkää suhdetta etsiville matching-palvelusta ja persoonallisuustestistä kiinnostuneille.
    • Profiilin luominen on helppoa, tosin aikaa vievää ja tapahtuu pitkälti standardi kysymyksiin vastaamalla, omaa ääntä voi olla vaikeampi saada kuuluviin.
    • Pyrkii korkeatasoiseen ja koulutettuun kumppaninhakuun, akateemisesti koulutettuja jäseniä miltei 70% kaikista profiilin luoneista.
    • Turvallinen alusta, jonka Premium-plus jäsenyyteen kuuluu myös henkilöllisyyden tarkastaminen.
    • Maksutapoihin kuuluvat niin yleisimmät luottokortit kuin Paypal.

Leave a Comment: