EasyFlirt Arvostelu & Kokemuksia (2021)

EasyFlirt on treffipalvelu, joka tarjoaa uusimmat viestintävälineet treffien sopimiseen, viestien lähettämiseen sekä chattailyyn muiden jäsenten kanssa myös web-kameran avulla. Ranskassa ja ympäri Eurooppaa suosiota saavuttanut Easyflirt-treffipalvelu tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja ja monipuolisia työkaluja kumppaninhakuun.

Easyflirt Arvostelu

Pientä flirttiä, pitkäaikainen kumppani tai yhden yön romanssi

Heti Easyflirt-palveluun rekisteröityessä käyttäjän on tehtävä päätös onko deittisivustolle tullut flirttailemaan, etsimään pikaromanssia vai hakemaan kumppania vakavampaan suhteeseen. Toisin kuin monessa muussa palvelussa käyttäjä valitsee linjansa jo heti alussa ja tämä vaikuttaa millaisiin henkilöihin voi tutustua. Eri sukupuolta etsivien kumppanien lisäksi myös saman sukupuolen edustajista kiinnostuneita voi lähestyä. Motiivia voi vaihtaa myöhemmin, joten kokeillakin voi.

Profiilin luominen

Käyttäjäprofiili luodaan samaan tapaan kuin monella muullakin treffisivustolla valmiisiin kysymyksiin vastaamalla. Pikarekisteröityminen onnistuu myös Facebookin kautta. EasyFlirt-treffipalvelu sopii erityisesti sellaisille, joita pitkien esittelytekstien kirjoittaminen ei kiinnosta. Kysymysten joukossa on leikkisämpiäkin versioita, kuten esimerkiksi kysymykset mikä eläin tai kasvi tahtoisit olla.

Kun profiili on luotu, pääsee käsiksi toisten käyttäjien tietoihin. Easyflirtissä jo ilmaisprofiililla voi nähdä profiilissaan vierailleet henkilöt. Naiset voivat käyttää monia viestityökaluja (jopa chat-toimintoja) ilmaiseksi, joten heille ilmaisprofiilin viestintävälineet toimivat myös pidempiaikaisena vaihtoehtona treffejä sopiessa tai viestitellessä.

Maksullinen versio

Kuten melkein kaikilla treffisivustoilla osa toiminnoista on maksullisia. Miesprofiililla viestienlähettäminen naisille vaatii maksullisen jäsenyyden. Hyvänä puolena voi pitää sitä, että maksettuaan palvelusta käyttäjät omaavat usein korkeamman motivaation juuri oikeanlaista seuran löytämiseen kuin ilmaispalvelussa.

Täysjäsenet saavat käyttöönsä myös monipuolisimmat viestintävälineet. He voivat kommunikoida muun muassa web-kameran kautta sekä kohottaa profiilinsa näkyvyyttä muille jäsenille. Monipuoliset toiminnot ovat ideaaleja tekniikan ystäville. Jos käyttäjä ei ole ennen käyttänyt nettideittisivustoja ja tietotekniset kyvyt ovat jäykkiä, niin palvelun jotkin osiot voivat tuntua hiukan hankalilta.

Hakutoiminnot ja hintalaatusuhde

Profiilien hakeminen ja selaaminen Easyflirt-sivustolla on ymmärrettävä ja varsin helppokäyttöinen. Sivuston rakenne ja jotkin erikoisviestintätyökalut vaativat hiukan harjoittelua. Parhaiten Easyflirt sivustosta saa irti kokeilemalla erilaisia toimintoja. Kun toiminnot ovat tuttuja, työkalujen avulla viestiminen on antoisaa ja monipuolista. Erityisesti Speedflirt toiminto helpottaa nopeaakin yhteydenottoa.

Sivuston suomenkielinen versio on vielä hieman puutteellinen. Tämän vuoksi kielitaidosta on hyötyä ja palvelu sopii myös kansainvälisiä kontakteja etsiville. Jos etsii vastaavantyylistä palvelua, jossa kaikki sujuu helposti Suomeksi, kannattaa aloittaa mielummin E-kontaktista tai Eliittikumppanista. Samasta syystä käyttöehdot on syytä lukea huolellisesti, jotta tietää mihin sitoutuu. Myös oman alueen käyttäjä aktiivisuutta kannattaa seurata kriittisellä silmällä ennen maksullista jäsenyyttä, jos etsii ensisijaisesti paikallisia kontakteja.

Easyflirt-treffipalvelun erityispiirteet

  • Rekisteröityminen Facebookin avulla onnistuu
  • Web-kameran avulla voi luoda esittelyvideon tai jutella toisten käyttäjien kanssa
  • Easy-Messengerin avulla voi viestejä lähettää myös ilman että kirjautuu sivustolle
  • Tarkka hakukone auttaa oikeanlaisten kumppanien löytämisessä
  • Speedflirt (nopeaan kontaktin luontiin) työkalun avulla voi testata nopeasti löytyisikö toisella osapuolella kiinnostusta
  • Tekstiviestien ja ääniviestien lähettäminen palvelun avulla takaa yksityisyyden, mutta avaa astetta persoonallisemman tavan kommunikoida

Leave a Comment: