E-Kontakti Arvostelu & Kokemuksia

E-kontakti.fi:ssä Suomalaiset sinkut voivat etsiä monenlaista seuraa itselleen. Palvelun käyttäjinä on jo lähes yli 250 000 Suomalaista.

E-Kontakti arvostelu

E-Kontakti kokemuksia

Loin kuvitteellisen profiilin tummasta herrasmiehestä, joka asuu Helsingissä.

Aluksi olin ihan innoissani, kun löysin verkosta E-kontakti.fi deittisivun. Sivustoa mainostettiin suomalaisena ja käytetyimpänä deittipalveluna Suomessa.

Alkuintoilu, profiilin luominen

Aloin siis tekemään omaa profiilia palveluun vilkaisten nopeasti sopimusehdot läpi. Kaikki vaikutti ihan hyvältä kahden ensimmäisen lauseen jälkeen, ja loin profiilin keski-ikäisestä miehestä nimellä Joukohainen.

Kirjoitin profiiliini lyhyen ja ytimekkään kuvailun, enkä laittanut kuvaa. Profiilia luodessa olisin saanut valmiita esittelypohjia, joihin olisin voinut vain lisätä itseänin sopivan kuvauksen, mutta pohja vaikutti liian robottimaiselta. Siispä kirjoitin sellaisen kuvauksen, joka tuli nopesti mieleeni ja uskoin, että esittelyteksti antaisi minusta helposti lähestyttävän ja rennon oloisen tyypin vaikutelman.

Turhaa ajan ryöväystä - E-kontakti.fi on floppipalvelu

Kun profiili oli luotu, alkoi naisien haku Uudeltamaalta ikäluokasta 20-30 vuotta. Hetken etsinnän jälkeen samalta alueelta löytyikin muutama varteenotettava vaihtoehto, joihin koitin ottaa yhteyttä. Profiiliini tulikin muutamia flirttejä ja viestejä, vaikka en ollut laittanut kuvaa ollenkaan.

Oikeiden viestien lähettäminen ei yllättäen onnistunutkaan, vaan vaadittiin maksamaan kuukausimaksu. Kuukausimaksun suuruus olisi ollut 29,90€. Mielestäni palvelun kuukausimaksu oli kohtuuton uudelle käyttäjälle, joka olisi halunnut vain testata järjestelmää ennen ostopäätöksen tekemistä. Maksuhan oli suurempi kuin nykyisen puhelinliittymäni maksu. En ollut valmistautunut moiseen rahastukseen ollenkaan ja fiilis palveluun alkoi hiipumaan pikkuhiljaa alaspäin. Sivustolla ei voinut harrastaa minkäänlaista viestittelyä ilman, että siitä olisi joutunut maksamaan. Sekään ei onnistunut, että vaikka joku nainen oli laittanut viestin profiiliin, niin en voinut vastata viestiin ollenkaan tai edes nähdä viestiä.

Ihmettelenkin sitä, että miksi nykyään jokaisesta asiasta pitäisi maksaa? Tämänkin tyyppinen palvelu voisi olla ainakin kuukauden ilmainen, jonka jälkeen palvelu voisi muuttua maksulliseksi. Nyt kun palvelu on ihan alusta asti maksullinen, jää epävarma vaikutelma siitä, millaiseen asiaan sitä sitten sitoutuisi, jos maksaisi esim. kuukauden käyttömaksun. Tilanne olisi kuin ostaisi verkkokaupasta tuotteen ja tuotteen saapumisesta ei ole mitään takuuta sopimusehdoissa.

Leave a Comment: