Be2 Finland Arvostelu ja Kokemuksia (2021)

Be2 Finland on yksi parhaista treffipalveluista: Se tarjoaa mahtavan järjestelmän, jonka avulla voit etsiä vakavaa suhdetta ja sopivaa elämänkumppania. Vuodesta 2004 asti toiminut sivusto on supersuosittu: Jäseniä on jo yli 20 miljoonaa! Tähän laajaan joukkoon mahtuu tuhansittain myös suomalaisia.

Persoonallisuustestillä alkuun!

Be2 Finlandin yksi parhaista ominaisuuksista on sen erinomainen persoonallisuustesti! Testissä pääset sekä arvioimaan itseäsi että unelmakumppaniasi. Muun muassa luonteenpiirteidesi ja kiinnostuksen kohteidesi avulla Be2-hakukone etsii sinulle parhaat kumppanivaihtoehdot ja ehdottaa heitä sinulle suoraan. Riittää siis, että täytät profiilisi huolella ja teet persoonallisuustestin – ja olet jo valmis löytämään treffiseuraa!

be2 finland

Henkilökohtaisia tietojasi ei missään vaiheessa paljasteta muille tai lähetetä eteenpäin. Voit siis olla anonyymi juuri niin kauan kuin itse haluat.

Palvelu elämänkumppanin etsimiseen tositarkoituksella

Vuonna 2004 perustettua be2 ​​matchmaking palvelua käyttää jopa yli 30 miljoonaa sinkkua ympäri maailman kuudessa eri maanosassa. Myös kotimaassa palvelu on toiminut jo vuosia. Tämän deittipalvelun tarkoituksena on löytää oikea ja juuri sopiva henkilö kullekin vakavaan suhteeseen pyrkivälle.

Järjestelmä hyödyntää persoonallisuustestiä sekä matchmaking-algorytmiä parinvalinnassa. Palvelu on saavuttanut suuren suosion varsin toimivana, mutta hieman vanhanaikaisena deittipalveluna.

Ilmainen versio vai Premium-jäsenen edut

Liittyminen on nopeaa ja maksutonta. Profiilin luominen on nopeaa ja helppoa. Osa tapahtuu kysymyksiin vastaamalla, osaan saa kirjoittaa itsestään, jotta käyttäjistä saa persoonallisemman kuvan. Monia sivuston ominaisuuksista voi käyttää ilmaiseksi. Näihin kuuluu muun muassa ilmainen persoonallisuustesti tuloksineen, ihannekumppaniesi kuvaukset sekä lista potentiaalisista kumppaniehdokkaista.

Kiinnostuneiden deitti-ehdokkaiden henkilökohtaisten viestien lukemiseen tarvitset kuitenkin maksullisen jäsenyyden. Samalla jäsenyydellä voi lähettää vapaasti viestejä sekä nähdä mahdollisten kumppanien kuvat. Kannattaa tutustua käyttäjäehtoihin huolella, sillä jäsenyys muuttuu maksulliseksi erittäin helposti ja palvelun peruuttamista varten on otettava yhteys asiakaspalveluun.

Täysjäsenyydessä toimintoja on monipuolisesti, vaikkei palvelu hinnaltaan ole markkinoiden edullisin. Täysjäsenyyden peruuttamisen kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä se suomalaiseen byrokratiaan tottuneelle tulee tehdä viimeistään tarpeeksi ajoissa. Ohjeet löytyvät käyttöehdoista. Suomessa automaattisesti uusiutuvaa jäsenyyttä ei tarjota.

Toimiva ja monipuolinen käyttäjäkokemus

Kun käyttäjäksi rekisteröityy viestejä alkaa virrata. Monet käyttäjät lähettävät lisäkysymyksiä, joista osa on valmiina profiiliisi täydennettäviksi. Tällaisia ovat esimerkiksi asiat, jotka saavat käyttäjän nauramaan tai ruoka, musiikki ja aktiviteetit joista käyttäjä pitää. Profiilia on helppo täydentää automaattisten kysymyksien myötä, mutta tilaa myös persoonallisemmalle kirjoittamiselle on runsaasti olemassa. Käyttäjä voi valita, kenelle haluaa näyttää profiilikuvansa. Mikäli kohtaat pulmia, palvelun asiakaspalvelu toimii myös suomenkielellä ja vastaa nopeasti.

Kun haarukoi yleisiä käyttäjäkokemuksissa palvelusta, etenkin muutama vuosi sitten on valitettu vaikeaa eroamista ja vaikeudesta lopettaa Premium-jäsenyyden maksaminen. Nykyisin toiminta tuntuu olevan sujuvampaa.

Palvelun erityispiirteet

  • Naisille ja miehille, jotka etsivät pitkäaikaista elämänkumppania tositarkoituksella.
  • Palvelu toimii persoonallisuustestin pohjalta. Parhaiten yhteensopivat ehdokkaat esitellään toisilleen tietokannan matchmaking-palvelun avulla.
  • Sivustolta löytyy monenlaisia käyttäjäprofiileja, joissa yhdistyy omat tarinat ja automaattisten kysymysten avulla luodut mielenkiinnon kohteita avaavat tiedot.
  • Eroaminen sivustolta on monimutkaista, kuten myös palvelun maksullisen ja ilmaisen käytön häilyvät rajat. Käyttöehtoihin kannattaa tutustua etukäteen, jottei tule tehneeksi virhearvioita.
  • Maksullista profiilia ei voi irtisanoa tai tuhota suoraan sivuston kautta, vaan eroamiseksi ja profiilin lopettamiseksi on oltava yhteydessä palvelun suomenkielinen asiakaspalvelun kanssa.

Be2 Finland deittipalvelu lyhyesti

Be2 treffit ovat sinua varten, jos kaipaat vakavampaa seurustelusuhdetta ja et halua juosta baareissa ja tapahtumissa kumppanin löytymisen toivossa. Be2 Finland on erittäin sivistynyt, turvallinen ja luotettava treffipalvelu, jolla on jo yli 20 miljoonaa käyttäjää.

Vuodesta 2004 asti toiminut Be2 on Suomessakin noussut suureen suosioon. Palvelu on useissa vertailuissa saanut kehuja muun muassa erinomaisesta hakutoiminnostaan ja laajasta käyttäjäpohjastaan. Isona plussana Be2:ssa on kattava persoonallisuustesti, joka tehdään rekisteröitymisen yhteydessä. Testin tuloksia käytetään juuri sinulle sopivien kumppanien etsimiseen. Testissä selviävät muun muassa luonteenpiirteesi ja kiinnostuksen kohteesi, jotka ovat merkittävässä osassa toimivassa seurustelusuhteessa.

Lisäksi palvelussa voit määritellä ihannekumppanisi ominaisuuksia. Kun olet tehnyt persoonallisuustestin ja listannut ominaisuudet, joita toiselta puoliskolta kaipaisit, saat eteesi tarkan listan potentiaalisista kumppaneistasi. Ei ihmekään, että Be2 mainostaa itseään sanoilla Löydä elämäsi rakkaus, sillä tällä metodilla luulisi täydellisen kumppanin löytyvän.

Be2 sivuston palveluksessa on yli 200 työntekijää, joten kyseessä on erittäin laaja kansainvälinen palvelu. Tietojasi ei missään vaiheessa välitetä eteenpäin ja voit pitää henkilöllisyytesi salassa muilta käyttäjiltä niin kauan kuin itse haluat. B2:n käyttö onkin 100 prosenttisen turvallista.

Jos haluat löytää vakavan suhteen, voivat Be2 treffit olla paras paikka aloittaa. Profiilin luominen ja persoonallisuustestin tekeminen ovat ilmaisia. Suosittelemme silti kokeilemaan Premium-pakettia, jonka tilaajalle taataan aina vähintään 10 yhteydenottoa sopivilta kumppaneilta.

Kun kaipaat vakavaa suhdetta tai haluat oikeasti etsiä itsellesi elämänkumppania, Be2 Finland on valintasi. Sivusto on toimiva kokonaisuus, jossa pääset helposti alkuun ja sinua kuunnellaan. Vain luomalla profiilin, voit onnistua. Miksi et siis rohkaistuisi ja kokeilisi Be2-sivustoa jo tänään?

Leave a Comment: