Ashley Madison Arvostelu & Kokemuksia (2021)

Ashley Madison Arvostelu

Pettäjäsivustoksi tituleerattu ja mainonnallaan kohua herättänyt Ashley Madison treffipalvelu tarjoaa parinhakupalvelua niin sinkuille kuin parisuhteessa eläville, jotka etsivät kontakteja parisuhteensa ulkopuolelta. Tätä palvelua ei ole luotu pitkäaikaisia sitoumuksia etsiville, vaan ihan tavallisille suomalaisille, jotka kaipaavat salarakkaita.

Mitä ja kenelle?

Maailmanlaajuisesti tämä suosittu seuranhaunverkkopalvelu on saavuttanut jo miltei 20 miljoonaa käyttäjää. Aktiivisuudeltaan sivusto houkuttelee pari miljoonaa kävijää kuukaudessa ja palvelun kotimaiseen osioon profiileja luodaan kokoajan lisää. Kielivalikoimaan kuuluu suomenkieli useiden muiden eurooppalaisten kielten lisäksi. Englanninkielen taidosta ja muusta kielitaidosta on hyötyä.

Ashley Madisonin suurimpiin kilpailijoihin lukeutuu mm. Victoria Milan sekä Flirtfair, jotka ovat tätäkin suositumpia salasuhteiden ja seksiseuran etsinnässä.​

Palveluun rekisteröityessä ilmoitetaan, onko profiilin luoja sinkku vai parisuhteessa. Profiiliin kuuluvat myös erilaiset mieltymykset, kuten etsiikö samaa sukupuolta olevaa henkilöä vai heterosuhdetta. Olennaista ovat perustiedot ulkonäöstä, painosta, pituudesta sekä se, millaista intiimiä seuraa hakee, pidempää salasuhdetta vai lyhytaikaista syrjähyppyä. Profiilia on helppo täydentää seksuaalisilla mieltymyksillä automaattisten kysymysten avulla.

Osa profiileista on kuvattomia, osa kuvallisia. Näppärää palvelussa on, että yhteydenoton kohteeksi voi valita profiilit, jotka ovat samanaikaisesti palveluun kirjautuneena tai muuten osoittaneet aktiivista käyttöastetta. Paljon matkustaville kansainvälisiltä sivuilta löytyy potentiaalista seuraa myös työmatkojen ajaksi, kunhan peruskielitaito on hallussa.

Ilmaiset ja maksulliset työkalut

Nettipalvelussa on ilmainen osio, jonka avulla palveluun lisättyjä profiileita voi selata. Varsinainen sivuoston ansaintalogiikka liittyy maksullisiin selata lisäpalveluihin ja niin sanottuun täysjäsenyyteen. Palvelun täysjäsenenä verkkokrediittejä kuluttamalla saa käyttöönsä monenlaiset työkalut, joiden avulla suhteiden luonti toisiin käyttäjiin onnistuu jopa reaalisaikaisesti chatin kautta.

Aloituspaketti alkaa 49 eurosta. Tämän summan palvelunkäyttäjä voi käyttää valitsemallaan tavalla viestittämällä mielenkiintoisille profiileille ja tutustumalla lisätyökaluihin. Kun yhteys kahden käyttäjän välille on kerran luotu, viestien lähettelystä ei tarvitse enää maksaa uudestaan. Yhteydenpito työkaluihin kuuluvat postilaatikkoviestit, pikaviestit sekä chat.

Palvelun erityispiirteitä

  • Sivustolle on helppo rakentaa profiili juuri sellaiselle suhteelle kun tahtoo (esimerkiksi kybersuhde tai lomaromanssi).
  • Fokus liittyy parisuhteen ulkopuolisiin seikkailuihin, mutta sivustolta löytyy myös sinkkuja intiimeihin kokeiluihin.
  • Suomenkielinen osio on osana kansainvälistä sivustoa, joten kielitaidosta on hyötyä. Pääkielenä toimii englanti ja toisinaan käännökset vaikuttavat jäykiltä.
  • Henkilökohtaisten tietojen lopullisesta tuhoamisesta veloitetaan erikseen. Tilin voi tosin kytkeä pois käytöstä veloituksetta nopeasti ja helposti.
  • Syrjähyppy Takuuseen (Affair Guarantee) kuuluu, että 3 kuukauden täysjäsenyyden käyttömaksun voi saada takaisin, mikäli yrityksestä huolimatta ei onnistu salasuhteen luomisessa. Takuun ehtoihin kannattaa kuitenkin tutustua huolella, sillä takuu vaatii profiililta tietyt kriteerit. Tämän lisäksi palvelua tulee käyttää aktiivisesti.

Ashley Madison -miesprofiililla

Miesprofiilin ilmaisosiolla ei pysty lähettämään tai vastaanottamaan viestejä eikä chattaamaan. Käyttäjäkokemuksia lukemalla saa vaikutelman, että hyvin laaditulla miesprofiililla saattaa kuitenkin saada nettitreffisivustoksi poikkeuksellisen paljon yhteydenottoja.

Palvelun käyttäjät vaikuttavat olevan normaaleita naisia, monenlaisista taustoista. Yhteistä yhteydenottajilla tuntuu olevan kipinän kaipuu. Supermalleja ei joukosta liiemmin löydy, mutta viehättäviä ja laadukkaan tuntuisia naisia, monestakin ikäluokasta.

Muutamissa käyttäjäkokemuksissa varoitellaan mahdollisiin feikki-profiileihin haksahtamisesta. Esimerkiksi englanninkielisiin viesteihin ei kannata heti alkuun haaskata kaikkia krediittejä. Ihan oikeita naisiakin palvelusta löytyy, kunhan käyttää järkeä.

Ashley Madison -naisprofiililla

Naiset voivat lähettää miesten postilaatikkoihin viestejä ilman maksua, sillä naisia on palvelun käyttäjissä vähemmän kuin miehiä. Profiileja selatessa tuntuu siltä, että todellisia pelimiehiä metsästäessä joutuu kohteita haarukoimaan tarkasti. Tarjonta tuntuu kattavan paremmin ihan perusmiehet.

Ikävä kyllä monet kotimaan alueen profiilit ovat ilman kuvia ja tarkempia esittelytekstejä, mikä ei innosta suunnitellumpaan yhteydenottoon. Onneksi joukosta löytyy myös muutama mielenkiintoinen eheä profiili, tarpeellisilla kuvilla ja esittelyteksteillä varustettuna.

Leave a Comment: