50PlusMatch Arvostelu ja Kokemuksia

50plusmatch on deittisivusto aktiivisille 50+ vuotiaille miehille ja naisille, jotka haluavat ottaa kaiken irti elämästä. Myös varttuneempi väki voi nyt etsiä verkossa turvallisesti uutta seuraa niin ystävyys- kuin parisuhteeseen.

Kotisivut:www.50plusmatch.fi
Kenelle:50 + sinkuille
Käyttäjiä:yli 100 000
Toiminnot:ilmainen vastaaminen, chat, mobiilikäyttö
Kokeile ilmaiseksi:Kyllä
Hinta:15,95 €/kk

Luotettava ja toimiva

Monet seuranhakupalvelut ovat täynnä nuorten henkilöiden profiileja ja usein vanhemmat tuntevat jäävänsä ulkopuolisiksi. Varttuneempi väki on kuitenkin nykyisin aktiivinen verkon käyttäjäryhmä myös seuranhakupalveluissa, joten rajatulle ikäryhmälle suunnattu palvelu on suosionsa perusteella monia kiinnostava aihealue.

50plusmatch on hyvää käyttäjäpalautetta kerännyt treffisivuosto, joka nimensä mukaisesti keskittyy yli 50-vuotiaiden nettideittailuun. Toisin kuin monet muut maksulliset seuranhakusivuostot, 50plusmatch tarjoaa paljon toimintoja myös ilmaisprofiililla. Selkeällä ikäluokkaan rajautuvalla sivustolla ei ole haitaksi asti huijareita, sillä profiilit tarkistetaan yksitellen ja niistä poistetaan mahdolliset epäasiallisuudet. Palvelulla on lisäksi luotettava maine, toimiva tietoturva sekä selkeä rakenne.

Profiilin luominen

Rekisteröitymiseen vaaditaan vain toimiva sähköpostiosoite. Ilmaisprofiililla voi lukea muiden käyttäjien profiileja sekä nähdä profiileihin liitetyt kuvat. Ilmaisjäsenyyttä ei ole rajattu aikaan, vaan pikemminkin päinvastoin. Parin viikon jäsenyyden jälkeen voi lähettää useampia kiinnostuksen osoituksia päivässä. Ilman maksullista jäsenyyttä voi ilmoituksia selata sekä mikä parasta, vastata muiden lähettämiin viesteihin.

Hinnat ja suomenkielinen palvelu

50matchplus

50plusmatch palvelun täysjäsenyys on kohtuuhintaista. Hinta-laatu suhde näyttää toimivan tämän palvelun kohdalla. Vuoden täysjäsenyys maksaa alle sata euroa ja 3 kuukautta alle 40 euroa.

Jatkuva tilaus

toimii 15,95 eurolla kuussa,mikä vaikuttaa enemmän kuin kohtuulliselta muihin maksullisiin seuranhakupalveluihin verrattuna.

Täysjäsenenä palveluntilaaja saa käyttöönsä monipuoliset viestintävälineet Messengeristä chattiin. Verkon lisäksi yhteydenottoja voi ohjata myös matkapuhelimeen.

Vaikka palvelun nimi vaikuttaa ulkomaiselta, sivusto on täysin suomenkielinen ja asiakkaiden käytössä on kotimainen asiakaspalvelu.

Palvelun erityispiirteet

  • Seuranhakusivusto 50-vuotta täyttäneille joiden käyttäjäkunta on nousussa
  • 6 kuukauden ilmaisjäsenyys
  • Täysjäsenien viesteihin voi vastata ilmaiseksi
  • Profiilit tarkastetaan, joten mukana ei ole liiemmin huijareita
  • Jopa yli 60% käyttäjistä naisia (selittyy osin naisten korkeammalla eliniällä)
  • Kohtuullinen jäsenmaksu
  • Messenger ja chat -viestinvaihtovälineet
  • Vetää puoleensa korkeasti koulutettuja käyttäjiä
  • Toimii myös matkapuhelimassa
  • Palvelu on kerännyt runsaasti positiivista palautetta niin keskustelufoorumeissa kuin arvosteluissakin

Leave a Comment: