50PlusMatch Arvostelu ja Kokemuksia (2021)

50plusmatch

50plusmatch on deittisivusto aktiivisille 50+ vuotiaille miehille ja naisille, jotka haluavat ottaa kaiken irti elämästä. Myös varttuneempi väki voi nyt etsiä verkossa turvallisesti uutta seuraa niin ystävyys- kuin parisuhteeseen.

50PlusMatch lyhyesti

Kotisivut:www.50plusmatch.fi
Kenelle:50 + sinkuille
Käyttäjiä:yli 100 000
Toiminnot:ilmainen vastaaminen, chat, mobiilikäyttö
Kokeile ilmaiseksi:Kyllä
Hinta:24,95 - 7,95 €/kk (riippuen siitä, kuinka monta kuukautta ostaa kerralla)

Tiesitkö, että 50 - 59-vuotiaat ovat eräs nopeimmin kasvavista ihmisryhmistä, jotka ovat rynnänneet nettideittailun maailmaan.

Vielä noin 5 - 10 vuotta sitten netin treffipalstat olivat täynnä lähinnä nuoria, alle 30-kymppisiä tietokoneiden käyttäjiä, mutta tilanne on muuttunut todella rajusti jo viimeisten parin vuoden aikana.​

Ja samalla kuin hieman vanhempienkin into nettitreffejä kohtaan on noussut, on markkinoille tullut sivustoja, jotka on suunniteltu juuri heille. Ja 50PlusMatch on tällä hetkellä eräs suosituimmista yli 50-vuotiaille suunnatuista sivustoista.​

50PlusMatch - Kenelle se on?

Nimestäkin on jo selvää, että tämä sivusto on suunnattu yli 50-kymppisille aikuisille, jotka haluavat löytää seuraa samanikäisistä tovereistaan.

Tämä ei kuitenkaan kerro kaikkea sivustosta, sillä ikä on vain yksi asia, joka erottaa nettideittailijat toisistaan.

50PlusMatch​ on osa kansainvälistä MatchMedia yritystä, jonka ehkä tunnetuin sivusto on Match.com. Vaikka konsernilla on sivustoja ympäri maailmaa, ovat ne maakohtaisia, jolloin tapaat tällä sivustolla kuitenkin vain suomalaisia ihmisiä.

Asenne ja ote 50PlusMatchissä on jonkin verran rennompi kuin joissakin muissa treffipalstoissa, mutta suurin osa hakee tältä sivustolta seuraa vakavissaan.

50PlusMatchin kautta voi hakea tosirakkautta, romanssia tai vain kumppania, jonka kanssa jakaa arjen riemut ja surut. Sivustoa voikin siis käyttää monin tavoin, eikä se puutu pahemmin siihen, miten sitä käytetään.​

Sivustolle liittyminen

MatchMedialla on valtavasti kokemuksta deittisivustojen ylläpitämisestä ja rakentamisesta, joka näkyy myös 50plusmatchissä.

Liittyminen sivulle on tehtykkin todella helpoksi, ja samalla se auttaa myös täyttämään profiilia kysymällä erilaisia monivalinta- ja avoimia kysymyksiä.​

Kuka tahansa voi luoda ilmaisen tilin 50plusmatchiin, ja sen kautta katsoa ja tutustua rauhassa sivustoon, ilman maksuja tai kustannuksia.

Kuten niin monessa muussa palvelussa, saadakseen kaiken tästä sivustosta irti, on hyvä hankkia jossakin vaiheessa maksullinen jäsenyys, jonka avulla kaikki sivuston ominaisuudet saa käyttöönsä.

Sivusto ei kuitenkaan koskaan pakota maksulliseen jäsenyyteen, vaan siellä voi pysyä ilmaisjäsenenä aivan niin kauan kuin haluaa. Mitään kiirettä ei ole.​

Itse rekisteröityminen käy 5 vaiheen kautta, jossa vastataan kysymyksiin, joiden vastaukset samalla täyttävät profiiliasi valmiiksi.

Monet kävijät tarkkailevat ahkerasti uusien jäsenten profiileja, jonka takia jo tässä vaiheessa hyvin täytetty deittiprofiili voi antaa vauhdikkaan alun sivuston käytölle.​ Moni kohta on vapaaehtoinen, mutta niiden täyttö parantaa mahdollisuuksia kumppanin löytymiseen ja viestien saamiseen.

50plusmatch rekisteröityminen

Vaiheet etenevät seuraavanlaisesti:

 1. Etusivulle päätät nimimerkkisi, sähköpostisi ja salasanasi. Lisäksi kerrot sukupuolesi, ja mitä sukupuolta etsit.
 2. sivulla vastaat yleistietoihisi itsestäsi, kuten ikäsi, asuinpaikkasi ja koulutustaustasi. Lisäksi tarjolla on paljon vapaavalintaisia kysymyksiä mm. ruumiinrakenteestasi
 3. kohdassa kerrot itsestäsi vapaasti kirjoittaen, sekä siitä millaista seuraa ja miestä/naista olet sivustolta etsimässä.
 4. kohta kysyy miten vietät vapaa-aikaasi. Tässä kerrotaan harrastuksista, musiikkimausta ja mielenkiinnonkohteista​.
 5. Viimeisessä vaiheessa on aika liittää oma kuvasi profiiliin. Kuvaan kannattaa panostaa, sillä se antaa monesti sen ensivaikutelman sinusta.
 6. Lopuksi menet sitten vain antamaasi sähköpostiosoitteeseen, ja varmistat sähköpostisi avaamalla saamasi viestin ja klikkaamalla siinä olevaa linkkiä.

Homma on valmis, ja olet rekisteröitynyt ilmaisjäsen. Onneksi olkoon!

50PlusMatch tarkistaa vielä profiilisia, jotta se saa pidettyä huijarit ja häiriköt pois sivuilta. Yleensä tämä tapahtuu nopeasti jo parin tunnin sisällä.

Sitä ennen voit kuitenkin selata ja tutustua sivustoon aivan rauhassa. Et voi kuitenkaan vielä lähetellä viestejä tai ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin, ennen kuin tilisi on varmistettu.​

​50Plusmatchin käyttö

Mikäli olet jo jonkin deittipalstan jäsen, ei 50PlusMatchin käyttö varmasti tuota sinulle haasteita.

Mahdollisia kumppaniehdokkaita voit alkaa etsiä sivuston hakutoiminnon avulla. Saat siinä rajata sivuston profiileja haluamiesi kriteerien avulla, jolloin sinun ei tarvitse kahlata lävitse kaikkia tuhansia profiileja mitä sivustolle on jo luotu.

Sivusto listaa ehdokkaat sen mukaan, kuinka hyvin se vast​aavat hakukriteereitäsi. Mitä rajatummat kriteerit, sitä vähemmän ehdokkaita saat ja päinvastoin.

Kun mielenkiintoinen ehdokas on löydetty, on aika ottaa häneen yhteyttä. 50PlusMatchissä on monia eri keinoja kommunikoida ihmisten kanssa, ja jokainen varmasti​ löytää pian sen suosikkitapansa.

Näistä sivulle omia ovat seuraavat:

 • Things2Share: Tähän kirjoitetut viestit tulevat kaikkien jäsenten näkyville, ja sitä voikin pitää eräänlaisena palvelun sisäisenä Facebook -seinänä, jota ulkopuoliset eivät näe.​ Muut voivat tähän kirjoittamiasi juttuja sitten kommentoija ja lukea.
 • Visailut: Visailukysymysten avulla jäänmurtaminen on helppoa. Voit lähettää valitsemasi kysymyksen haluamallesi henkilölle, joka voi sitten vastata siihen ja näin aloittaa kommunikoinnin.
 • Chat: Chätissä voit keskustella juuri sillä hetkellä sisäänkirjautuneena olevien jäsenten kanssa.

Maksullinen jäsenyys

50PlusMatch on maksullinen deittipalvelu, joka tarkoittaa sitä, että sinun tarvitsee hankkia maksullinen jäsenyys saadaksesi kaikki sivuston ominaisuudet käyttöösi.

Merkittävin näistä on kyky kommunikoida vapaasti kaikkien muiden jäsenten kanssa. Ilmaisjäsenet eivät voi mm. lähettää viestejä toisille käyttäjille.

Onneksi 50PlusMatch on melko edullinen deittipalvelu, ja sen hinnat ovat erittäin alhaiset mikäli ostat kerralla usean kuukauden jäsenyyden.

Jatkuva tilaus toimii 24,95 eurolla kuussa,mikä vaikuttaa enemmän kuin kohtuulliselta muihin maksullisiin seuranhakupalveluihin verrattuna.

Tätä kirjoittaessa (toukokuu 2017), on hinnasto seuraavanlainen:​

Ostetut kuukaudet

Hinta per kk

Kokonais-hinta

1 kk

24,95 €

24,95 €

3 kk

14,95 €

44,85 €

6 kk

9,95 €

59,70 €

12 kk

7,95 €

95,40 €

Jäsenyyden voi maksaa joko luottokortilla tai Visa Electronilla, Paypallilla, verkkopankkimaksuna tai tilisiirtona.

Täysjäsenenä palveluntilaaja saa käyttöönsä monipuoliset viestintävälineet Messengeristä chattiin. Verkon lisäksi yhteydenottoja voi ohjata myös matkapuhelimeen.

Luotettava ja toimiva

Monet seuranhakupalvelut ovat täynnä nuorten henkilöiden profiileja ja usein vanhemmat tuntevat jäävänsä ulkopuolisiksi. Varttuneempi väki on kuitenkin nykyisin aktiivinen verkon käyttäjäryhmä myös seuranhakupalveluissa, joten rajatulle ikäryhmälle suunnattu palvelu on suosionsa perusteella monia kiinnostava aihealue.

50plusmatch on hyvää käyttäjäpalautetta kerännyt treffisivuosto, joka nimensä mukaisesti keskittyy yli 50-vuotiaiden nettideittailuun. Toisin kuin monet muut maksulliset seuranhakusivuostot, 50plusmatch tarjoaa paljon toimintoja myös ilmaisprofiililla. Selkeällä ikäluokkaan rajautuvalla sivustolla ei ole haitaksi asti huijareita, sillä profiilit tarkistetaan yksitellen ja niistä poistetaan mahdolliset epäasiallisuudet. Palvelulla on lisäksi luotettava maine, toimiva tietoturva sekä selkeä rakenne.

Yksityisyys

Profiiliin antamiasi tietoja eivät voi nähdä kuin muut sivuston jäsenet. Samaten toisin kuin joillakin muilla sivustoilla, 50plusmatch ei koskaan käytä kuvaasi markkinointimateriaalissaan.

Sivusto ei myöskään koskaan näytä nimeäs​i muille jäsenille, vaan se pysy vain ylläpidon tiedossa. 

Lisäksi sivuston ulkopuoliset yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti yms.) pysyvät salassa, ellet niitä jollekkin kerro.

Voidaankin sanoa että 50plusmatch pitää huolta käyttäjiensä yksityisyydestä esimerkillisellä tavalla. Eikä tämä ole mikään ihme, sen verran paljon kokemusta tällä yrityksellä on jo treffisivustojen tekemisestä.​

50PlusMatch kokemuksia

50Plusmatch kokemukset ovat enimmääkseen positiivisia, ja sen käyttäjät ovat palveluun tyytyväisiä.

Sivusto on saanut profiloitua itsensä hyvin, ja sen jäsenet ovat samoilla asioilla liikkellä. Suurin osa jäsenistä etsii rakkautta, romanssia tai ystäviä jakamaan eläkeen menot ja tapahtumat.​

Vinkkinä voidaan sanoa, että mitä enemmän jaksat panostaa profiilin täyttöön ja hyvien kuvien lisäämiseen, sitä todennäköisemmin sinunkin kokemukset 50plusmatchistä ovat positiiviset.

Aktiivinen ote ja rohkeus vie täälläkin pitkälle. Lähetä viestejä, vastaa saamiisi viestei​hin ja pidä hauskaa. Nämä ovat avaimet onnistuneeseen nettideittailuun ja hyviin kokemuksiin.

50plusmatch kertauksena

Sivuston käytöstä

Rekisteröitymiseen vaaditaan vain toimiva sähköpostiosoite. Ilmaisprofiililla voi lukea muiden käyttäjien profiileja sekä nähdä profiileihin liitetyt kuvat. Ilmaisjäsenyyttä ei ole rajattu aikaan, vaan pikemminkin päinvastoin. Parin viikon jäsenyyden jälkeen voi lähettää useampia kiinnostuksen osoituksia päivässä. Ilman maksullista jäsenyyttä voi ilmoituksia selata sekä mikä parasta, vastata muiden lähettämiin viesteihin.

Vaikka palvelun nimi vaikuttaa ulkomaiselta, sivusto on täysin suomenkielinen ja asiakkaiden käytössä on kotimainen asiakaspalvelu.

50matchplus

Palvelun erityispiirteet

 • Seuranhakusivusto 50-vuotta täyttäneille joiden käyttäjäkunta on nousussa
 • 6 kuukauden ilmaisjäsenyys
 • Täysjäsenien viesteihin voi vastata ilmaiseksi
 • Profiilit tarkastetaan, joten mukana ei ole liiemmin huijareita
 • Jopa yli 60% käyttäjistä naisia (selittyy osin naisten korkeammalla eliniällä)
 • Kohtuullinen jäsenmaksu
 • Messenger ja chat -viestinvaihtovälineet
 • Vetää puoleensa korkeasti koulutettuja käyttäjiä
 • Toimii myös matkapuhelimassa
 • Palvelu on kerännyt runsaasti positiivista palautetta niin keskustelufoorumeissa kuin arvosteluissakin

50PlusMatch arvostelu

50PlusMatch on ehdotonta Suomen eliittiä, kun etsitään hieman kypsyneemmille suunnattuja treffisivustoja.

Sillä on paljon jäseniä, ja koko ajan tulee lisää. Jäseninä on ihmisiä kaikista elämänaloilta, ja ympäri Suomea.

Palvelu on edullinen ja toimiva, joten ei ole mitään syitä, miksi sitä ei voisi lämpimästi suositella kaikille yli 50-vuotiaille, jotka etsivät samanikäistä seuraa.

E-kontaktin ohella 50plusmatch on parhaita sivuja heille, jotka tahtovat ikäistän elämänkumppania ja seuraa.​

Liity jäseneksi tästä >>

Arvosana:

5 / 5

Hyvät Puolet

 • Palvelu on selvästi rajannut kävijakuntaansa, jolloin suurin osa käyttäjistä on samassa elämänvaiheessa
 • Liittyminen on nopeaa
 • Ilmaisjäsenenä voi pysyä niin kauan kuin haluaa ilman aikarajoja.
 • Profiilin täytöstä on tehty helppoa valmiiden kysymysten avulla.
 • Hinta on edullisempi kuin monella muulla kilpailijalla
 • Sivusto tarkistaa uudet profiilit, ja näkee vaivaa pitääkseen häiriköt ja huijarit poissa palvelusta

Haasteet

 • Ilmaiskäyttäjille rajatut toimintamahdollisuudet.

Leave a Comment: