5 Syytä Miksi Deittiprofiilisi ei Toimi

Laaditko intoa täynnä deittiprofiilin, muttet silti ole saanut yhtään vastausta? Katso tästä syyt siihen, miksi deittiprofiilisi ei toimi.

1. Kuvasi herättää vääränlaisia mielikuvia

Kuvan merkitystä ei voi nettideittailussa liikaa korostaa ja siksi onkin tärkeää lisätä itsestään edustava ja oikeanlaisia mielikuvia herättävä kuva. Jos et ole vastakkaisen sukupuolen mielestä viehättävän näköinen tai sinulta puuttuu kokonaan kuva profiilistasi, saat tuskin kovin montaa vastausta. Lisää ohjeita täydellisen profiilin luomisesta tästä.

2. Ilmoituksesi on lyhyt ja mitään sanomaton

Pitkän esittelytekstin merkitys korostuu erityisesti miesten kohdalla. Koska naisia pyörii deittipalveluissa tunnetusti miehiä vähemmän, saattaa naisilla riittää kysyntää lyhyestä ja huonosta esittelytekstistä huolimatta. Jos olet aloittamassa profiilin kirjoittamista, .

3. Vaatimuslistasi kumppanin suhteen on liian pitkä

Monet deittipalvelut kysyvät käyttäjiltään profiilin luomisen yhteydessä ihannekumppanin ominaisuuksia tai odotuksia mahdollisen kumppanin suhteen. Jos vaatimuslistasi on kilometrien pituinen käsittäen ominaisuudet silmien väristä, koulutuksesta, pituudesta, hiustenväristä, ruoanlaittotaidoista, urheilullisuudesta, painosta, urasta, palkkatasosta, tietynlaisista harrastuksista, omaisuudesta, lempimusiikista, poliittisesta suuntauksesta, suosikkielokuvista, pukeutumistyylistä, runollisuudesta, kitaran soitosta, remontointitaidoista, ajokortista ja tiimalasivartalosta aina horoskooppiin asti jne…, ei ole ihme, ettei kukaan ole uskaltanut ottaa sinuun yhteyttä. Tarkista siis vaatimuslistasi uudelleen.

4. Et ole vastannut profiilia täyttäessä esitettyihin kysymyksiin

Osa deittipalveluista (kuten Eliittikumppani) sisältää match making- toimintoja, jotka vastaustesi perusteella ehdottavat sinua potentiaalisena kumppanina toisille. Kannattaa siis vastata mahdollisimman kattavasti, jotta tärppäisi.

Älä jätä vastaamatta ainakaan ikää, painoa ja pituutta koskeviin kysymyksiin, sillä ne ovat usein kumppania etsittäessä ratkaisevia tekijöitä. Nämä asiat kannattaa kertoa samantien rehellisesti, sillä niitä ei voi salailla tosielämässä eivätkä muut välttämättä jaksa ottaa sinuun yhteyttä, jos eivät tiedä, täytätkö heidän perusvaatimuksiaan.

Deittiprofiili

5. Et ole koskaan online

Deittipalveluun kannattaa kirjautua usein, sillä jos joku sinusta mahdollisesti kiinnostunut selaa profiilisia ja huomaa, että kirjauduit viimeksi kolme viikkoa sitten, jättää hän todennäköisesti kirjoittamatta sinulle. Osoita siis olevasi edelleen aktiivinen seuranhaussa ja kirjaudu profiiliisi säännöllisesti.

Leave a Comment: